- הוסף לסימניות
הכנתי מדריך חינמי, אני יכולה להעלות בפורום קישור לדף נחיתה?
תודה לעונים
תודה לעונים
אני מעצבת הום סטיילינג, הכנתי מדריך מתנה מפורט על איך לבחור צבעים לבית, שילובים נכונים, צביעה יצירתית, טיפים ועודפירוט יעזור לנו לתת לך תשובה ברורה
וזה בעצם נועד לפרסם אותך....שאלה מאד כללית
אני מעצבת הום סטיילינג, הכנתי מדריך מתנה מפורט על איך לבחור צבעים לבית, שילובים נכונים, צביעה יצירתית, טיפים ועוד
אכן כך
סקר הוא פרסום ושווה הרבה כסף
אנשים משאירים כתובת מייל, מאגר כתובות מייל הוא נכס יקר מאד במושגי דיגיטל.
סקר בלי כתובת מייל...רוצה לומר שכל סקר שפורסם בפרוג שולם עליו טבין ותקילין?
קשה לי להאמין
הועלו כאן סקרים בעניינים של מה בכך...
אני בזמנו העלתי משהו חינמי לגמרי ונועד לתת עזרה ומידע לאנשים (וכנראה פרוג חשבו שזה נועד לפרסום) ולא יצא לי מזה שום טובת הנאה ופרוג חסמו אותי ואת המשתמש הקודם שלי (יותר נכון לא חסמו אלא מחקו לי את כל ההודעות וכל פעם שנכנסתי אם המשתמש הזה האתר עובד לי באיטיות נוראה)הכנתי מדריך חינמי, אני יכולה להעלות בפורום קישור לדף נחיתה?
תודה לעונים
מאמין שהייתה סיבה טובה לכךאני בזמנו העלתי משהו חינמי לגמרי ונועד לתת עזרה ומידע לאנשים (וכנראה פרוג חשבו שזה נועד לפרסום) ולא יצא לי מזה שום טובת הנאה ופרוג חסמו אותי ואת המשתמש הקודם שלי (יותר נכון לא חסמו אלא מחקו לי את כל ההודעות וכל פעם שנכנסתי אם המשתמש הזה האתר עובד לי באיטיות נוראה)
בהצלחה
זה לא ממש נכוןומקדם מאד בגוגל
מה שהיה.... היה.רוצה לומר שכל סקר שפורסם בפרוג שולם עליו טבין ותקילין?
קשה לי להאמין
הועלו כאן סקרים בעניינים של מה בכך...
הסבר בטח שלא היהמאמין שהייתה סיבה טובה לכך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים