מחר צפי לפקקים ושיבושי ענק בכל הצירים המרכזיים בארץ ישראל. מנהיג ה'פלג' הגר"ע אויערבאך ועימו רבני הקהילות בעדה החרדית, ייצאו מחר משעות הבוקר אלפים מכל העדות והחוגים; קהילות העדה החרדית, בני תורה (הפלג הירושלמי); קהלים חסידיים, העדה החרדית הספרדית, ועוד, להפגנות בכל רחבי הארץ.האם מחר צפויות הפגנות?
אם כן מתי?
איפה?
דחוףףף
תודה
איך אפשר לקבל עדכונים במייל?קבלתי במייל.
קבלתי מ bnei.tora.hetz gmail.comאיך אפשר לקבל עדכונים במייל?
ובטלפון?
נעצרו בהפגנה נגד חילולי קברים והעברו לכלא הצבאיזה קשור לקברים או למעצי צווים? או גם וגם?
עדיין לא הודיעותכל'ס
מישהו יודע מתי ואיפה?
אני חייב לדעת
בדיוק,
מטרת ה'מחאה לכבוד שמיים' היא לא נגד החילונים
זה פרסומת לכמה הצבור שלהם שווה
ופרסומת עושים ליד קהל היעד - החרדים
לכן שווה לדפוק לכולנו את החיים
(כמובן לא מדברת על הרבנים שלהם חלילה)
א]כשהם [קפלן] עושים הפגנה הם גם שואלים זה מה שכתוב בתורה???מילא זה היה עוזר במשהו
רק חילול השם.
מצרפת תגובה שכתבתי לדויד דמן מעיתון משפחה לאחר שכתב על הנושא לפני חמש שנים
צפה בקובץ המצורף 2021355
לא, כי המפגינים בקפלן לא שומרים תורה ומצוות והחרדים כן.א]כשהם [קפלן] עושים הפגנה הם גם שואלים זה מה שכתוב בתורה???
בעצרת המליון לא היו מראות מזעזעים של משיכת זנבות סוסים וכו וכוא]כשהם [קפלן] עושים הפגנה הם גם שואלים זה מה שכתוב בתורה???
ב]כשהיה עצרת המליון היה אפשר גם למצוא סטודנטית [מסכנה]שנתקעה עד שבע
ג]עוד לא הודיעו היכן ההפגנה וכבר צועקים אולי זה בתל אביב??
ד]כשיהיה לבן שלכם צו מעצר אני בטוח שלא תכתבו ככה
והייתם נקיים להשם ולישראלאם זה מה שאני צריך לעשות מה אככפת לי מה הם חושבים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: 849060AA, מרכז מידע, **Moko** ועוד 2 משתמשים5 //