יונה ספיר הוציאה ספר הוא נראה יפה
מאדד יפה!!!טווח אפס, קראת?
אני התחלתי אותו אתמול....מאדד יפה!!!
כן!!זעם כבוש (ישראל פלר, אם אני לא טועה)
1. מבחן נאמנותשלושה ספרים? מה שמם? מכירה רק אחד
שם הספר הוא "מסומן". הסופרות הן: מיה קינן, רותי קפלר, א. קוויןסודות - של 3 סופרות
חולקתאם את אוהבת מתח זה רק יונה ספיר!
אני לא רוצה להסיט את הנושא אבל יונה ספיריודע לשלב מתח רגשציניות ולקחת אותך לקרב יריות באמצע לא יודעת איפה בלי לסיים בסוף ב"הם חיו בעושר ואושר עד עצם היום הזה" ובלי שהאדם שחשבת שהווא בצד של ה"רעים" יהפך להיות יוסף מבני ברק שבעצם רק העמיד פנים שהוא רע כדי לנצח את הרעים אה וגם הגיבורים סוף סוף הם לא שני בחורי ישיבה מבני ברק[לא באה לזלזל! פשוט 98 אחוז מהספרים אצלנו מתחילים כך] שלא ראו בחיים שלהם איך פורצים רכב אבל הם יצליחו להערים על כל הארכי פושעים ואני יכולה להמשיך ולא לגמור אז אני אעצור פה....חולקת
אני קראתי (כמעט) את כל ספרי המתח שיש להציע
בהודעה לעיל הבאתי רשימה לפי דרגת מתח
אמנם יונה ספיר היא מס' 1 אבל חוי בר לא נופלת ממנה ולא חיים גרינבויים וכו'
אם אני משווה את טווח אפס להתנקשות/שתול הוא באמת ירד ברמה כי התרגלנו לאייל ה"כל יכול יודע כל" ואופס כל עמוד שני הוא מתחיל לבכות. [מצד אחד זה אימת את הדמות אבל מנגד הוא כאילו שבר את כל הדמוייות והפך אותם לרכרוכיות]אני ממש חולקת עליכם
קראתי תאחרון של ספיר (שזו אגב רות רפפורט אני מקוה שכולכם כבר יודעות....)
ו...בכלל לא משהו!
היא הפכה את אייל ליצור בלתי אנושי בעליל מצד אחד רגיש יותר על המידה
ומצד שני קשוח ברמה שגם כן לא הגיונית
וגם שהוא שחרר בסוף אדם שלא ראוי לכך -מסר ממש לא לענין!![]()
כן.אתם יודעים אם ליבי קליין הוציאה עוד ספר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים