איך שאני מבינה- שזה שייך לך.ובעברית פשוטה? מה דינו של השטח הצמוד לדירה?...
לאחר התייעצות עם עו"ד, השטח אכן נחשב רכוש משותף לכולם.@אדם לעמל יולד אני ישמח לדעת מה קרה בסוף...
תודה.
ככה זה כשאנחנו מיעוט בבניין.לא יודעת את החוק
רק מנסיון של חברה שגרה בבנין מעורב
והיא גרה בקומה העליונה ללא דיירים נוספים בקומה
בגלל שהמעקה היה ממש נמוך(מתחת למותן) וזו קומה רביעית הם הוסיפו תוספת מעקה כדי למנוע חלילה מקרים...
והוועד דרש מהם להוריד את המעקה תוך זמן קצוב ואם לא יתבע אותם
הטענה היתה שזה מכער את הבנין ומוריד את ערך הדירות
למרות שהמעקה היה יותר יפה מכל הבנין המיושן ולמרות שהדייר הקודם שגר שם בנה לעצמו סוג של מנוף להעלאת קניות מהקומה הראשונה שברור שזה יותר מכוער
רק מה ?
היא חרדית והדייר הקודם היה חילוני....
אחר קריאת כל השרשורכן, זה ברור....
השאלה האם לוועד הבית שלי יש סמכות לזרוק לפח דברים שהוצאתי מחוץ לדלת.
(אם זה היה הזבל שלי הייתי שמח שיקח אותו במקומי..., אבל אני מדבר על נעליים שהילדים לפעמים מורידים מחוץ לדלת וכדומה).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים