האם מישהו מחובר לאתרוג דיזיין?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקבל מידע לגבי צינזור האתרים
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה

יש פה מישהו שיכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
אני במסלול המתקדם של אתרוג. שאלו אותי בעבר אם אני רוצה להצטרף למסלול של אתרוג דיזיין ואמרתי שכן, לא נראה לי שמשהו השתנה מאז.
בכל אופן, מה השאלה?

• הוסף לסימניות
בודאי שכן, במיוחד בכל מה שנוגע למאגרי תמונות.

באופן כללי רמת הסינון טובה מאוד, למעט כמובן אתרי התמונות.
תמיד יש אתרים שמתפקששים, כלומר, שנמצאים בתחום המותר (מתכונים, למשל), אך פתאום מוצאים בהם תמונה של אישה לא צנועה וכדו'
אבל בגדול, הסינון ממש טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;455052:
באופן כללי רמת הסינון טובה מאוד, למעט כמובן אתרי התמונות.

תן לי להבין.
הרי כל הפלוס של אתרוג הוא בסינון של התמונות בתוך האתרים - -
אם זה אכן כפי שכתבת, מה היתרון שלו מול נתיב?

• הוסף לסימניות
אכן כן, אך לא באתרי תמונות שמיועדים לגרפיקאים.
הרי אין סיכוי לסנן שם מליוני תמונות.

מה שכן, חיפוש תמונות בגוגל אינו קיים בכלל.

• הוסף לסימניות
הבנתי מהם בטלפון שיש סינון בתוך אתרי התמונות עצמם,
אז אתה אומר שזה לא נכון

• הוסף לסימניות
יום אחרי שעברנו לאתרוג דיזיין, עשיתי חיפוש באתר תמונות מוכר על המילה "woman", קל לנחש מה התוצאות שהגיעו... צניעות לא הייתה שם - זה בטוח.

• הוסף לסימניות
טוב, עידכון בנושא:

ניתן לראות את התמונות הנ"ל באתרי התמונות, אך לא להורידם.
אבל הסינון הוא לפי מילות מפתח ולא לפי התוכן האמיתי של התמונה, כך שלפעמים גם תמונות כשרות לכל הדעות לא ניתן להוריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה