האם מישהו מכיר ויודע?....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1008388:
אתמול כשהתעמקתי בציורים האלו, עלו בי "מחשבת כפירה".... לא יודעת למה, אבל כל אלו שהולכות ללמוד אצל גדי פולק... ואח"כ בונות נעליים אקדמאיות במשך שעות.... :rolleyes:
בציורים שלו אפשר למצוא טעויות, וזה לא קשה. (בציור של הילדה המציירת בכיתה- הכוס מונחת לא טוב...)
ועם כל הטעויות, וחוסר הדיוק- הציורים שלו מלאי חיות כמו שלא ראיתי בשום ציור אחר! ואני מעריצה פה הרבה ציירות.... אבל הציורים שלו זה רמה אחת מעל.
אולי תנסו להסביר את התופעה הזו?

מה, את לא יודעת שלציירים גדולים מותר לטעות?? :cool:
(ולכי תדעי אם גם הוא למד את "השיטה של גדי פולק" :p )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1008419:
תשאירי בג'מבו. תמחקי מפה

ואז איך יגיעו לזה כל אלו שרוצות?????
חשבתי שיש לאנשים משמעת עצמית לא להוריד מה שלא מוצא חן בעיניהם......

• הוסף לסימניות
שלום לך! דברים חמודים יש לך בתיק עבודות! נהנתי :)
הציורים שאתן מעלות מהפנטים, רק חבל באמת שהלבוש לא הכי צנוע :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1008396:
בהתחלה חשבתי שאם אני יעלה לפה את הציורים שלו מיד יקומו כולם ויגידו "הי! בלי שרולים!" "הי! חצאית קצרה"....
היות וזה התקבל פה בשקט,
סרקתי לכם (לכבוד שבת ;) ) את הספר "מירי עורכת קניות"....
אני מודיעה מראש, מי שלא רוצה ציורים של נשים וכו' וכו' וכו'... שלא יפתח ויוריד את הקובץ....
לא על אחריותי! (למרות שהשתדלנו לצזר...:cool:)
ועוד דבר אחד... "מיכחול"... חבל שאי אפשר לצלצל לך כמה פעמים על כל הודעה....:)

לפי התגובות כאן- מחקתי את הכתובת... מי שרוצה בכל זאת- תפנה אלי באישי.

היי, גם אני הייתי בטוחה שיגיבו על האיורים הלא צנועים שהועלו, אני לא נוטה להעיר בד"כ... יש לו בהחלט איורים לא צנועים ברבה מקומות ולכן יש רק ספרים מסויימים שראיתי את האיורים שלהם שהייתי רוצה וגם אם יש משו לא צנוע זה יצונזר אצלי כמובן. אני אישית זרקתי את ספרי המנגה שהיו ברשותי שרכשתי עם הזמן, ולא הייתי רוצה לייצר לעצמי ספריה חדשה כזו, חשוב לשמור על הקדושה. אבל, חכמה בגויים תאמין, השכינה בגלות ולכן לחני המוזיקה הטובים שם וכן האיורים. השאיפה שלי היא ליצור אומנות כזו שתהיה רק בצד הקדושה ואנשים יתקרבו על ידי זה לבורא עולם, מי יתן ואזכה לכך (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1008429:
ואז איך יגיעו לזה כל אלו שרוצות?????

יש בציטוט של קקטוס את הקישור לג'מבו מייל ואפשר להוריד משם...
תשאירי את זה ככה:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה