דרוש מידע האם מישהו עשה ביטוח על תכשיטים ויכול לתת מידע בעניין.

• הוסף לסימניות
כמה צריכה להיות בערך העלות החודשית ?
מה הביטוח מכסה ?
במקרה של תביעה, האם יש השתתפות עצמית ?
והאם ההערכות שלהם לשווי יהלומים מכוונים בערך למה שעלה לכם? או שהם מגזימים בהערכה (כדי להעלות את הפרמיה החודשית) ?
נשמח לכל מידע בעניין.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כמה צריכה להיות בערך העלות החודשית ?
מה הביטוח מכסה ?
במקרה של תביעה, האם יש השתתפות עצמית ?
והאם ההערכות שלהם לשווי יהלומים מכוונים בערך למה שעלה לכם? או שהם מגזימים בהערכה (כדי להעלות את הפרמיה החודשית) ?
נשמח לכל מידע בעניין.
תודה רבה
ביטוח רק על תכשיטים או תכולה שכולל תכשיטים?

• הוסף לסימניות
בס"ד
ביטוח לתכשיטים בלבד יכול לפעמים לצאת יותר יקר מביטוח תכולה+תכשיטים .
כי בביטוח תכולה כולל בפנים אחוז מסוים לביטוח תכשיטים .
וביטוח תכשיטים לבד מאד יקר(סיכון גבוה).
אני עשיתי ביטוח תכולה הרבה יותר גבוה ממה שיש לי במציאות וזה יצא יותר שווה מלעשות על התכשיטים לבד.

• הוסף לסימניות
ביטח על תכשיטים לבד יוצא יקר
עדיף לעשות על כל התכולה
הכיסוי מכסה כל הסיכונים שזאת אומרת אפילו אובדן ברחוב או באולם שמחות וכיו"ב
לגבי הערכת השוי השמאי אין לו שום קשר לחברת הביטוח הוא עובד בחברה נפרדת[כמו ששמאי דירות לא מעלה לכם את שוי הדירה בשביל משכנתא] וההערכה היא בד"כ לפי כמה עולה כזב תכשיט בקניון [אפילו שנקנה באיזה מכירה ביתית]
הסיבה היא הגיונית כי כל אחד יתבע ויאמר לא יודע אני קונה בחנות זו
אבל אפשר לומר לשמאי לי זה עלה רק כך וכך והוא יוריד את השוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה