עזרה האם מישהי יכולה לבדוק לי משהו בסניפי מלאנ'ג בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש שמלה עם כפתורים שחורים בצבע ורוד וסרט קטיפה שאמורה להגיע לחנויות....
מישהי אמרה לי שהיא שמעה שהיא הגיעה.

בשבילי נסיעה לבני ברק בשביל השמלה המיוחלת תיהיה פרויקט.

אבל אם היא הגיעה זה שווה לי.

ואני לא מצליחה להשיג את החנויות בטלפון (כמה צפוי)

האם מישהי מפה במקרה עוברת בסניפי חנות מלאנג- רבי עקיבא/סניפי השומר-כהנמן

ויכולה לבדוק לי האם השמלה הגיעה?

תודה רבה

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לקידישיק
אז אוכל בשמחה לרדת לראות, מתי שתרצי.

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לקידישיק
אז אוכל בשמחה לרדת לראות, מתי שתרצי.

האמת שאני לא בטוחה שהיא הגיעה גם לסניפי קידישיק.

הבנתי לסניפי מלאנג'

אם יצא לך לעבור במקרה ולראות אולי במקרה היא הגיעה גם לשם - אז תודה

• הוסף לסימניות
@לווים
עברתי בכמעט כל הסניפים שלהם
אין ולא הגיע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדיין לא הגיע...
הבנתי שיגיע שבוע הבא בעז''ה

• הוסף לסימניות
תוכלי לבדוק גם באתר "micobele" ולהזמין דרך שם ואולי לפי זה לבדוק: אם מופיע בקטלוג שלהם, בד"כ יש גם בחנות

• הוסף לסימניות
אני שאלתי אותם, והם אמרו שעדיין לא השתחררה מהנמל, כשתגיע - תעלה לאתר.

• הוסף לסימניות
אתמול בסוף אחותי נסעה
והשמלה הגיעה.

היא מאוד יפה. אבל, מבד עבה ממש- לא מתאים לי לעכשיו.

תודה רבה לכול המסייעות במלאכה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה