מרקים האם מכניסים למרק רק את גבעולי הסלרי או שגם את העלים ?

• הוסף לסימניות
אני מגררת/טוחנת את הסלרי (במעבד מזון) ומקפיאה בתבנית קוביות קרח ואז מכניסה למרקים ולתבשלים קוביה /שתיים
טעם משובח ולא רואים אפילו פירורים.

• הוסף לסימניות
בכלל הסלרי
זה מגעיל אותם כשרואים בסיר:)
הדור של היום....
זה לא הדור. הילדים שלי מאד אוהבים בכל דבר ולאו דווקא במרק....
הם אוהבים לאכול את הסלרי בתור קש- ואח''כ אוכלים גם אותו.
העלים מאד משובחים.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני משתמשת רק בגבעולים (נותן טעם עשיר ומשובח למרק)
ומוסיפה בלי קשר גם פטרוזליה קצוצה (אני חושבת שזה מרכיב יותר הגיוני -מעלי הסלרי שבעייני יש להם טעם קצת מר)

• הוסף לסימניות
זה לא הדור. הילדים שלי מאד אוהבים בכל דבר ולאו דווקא במרק....
הם אוהבים לאכול את הסלרי בתור קש- ואח''כ אוכלים גם אותו.
העלים מאד משובחים.
הדור של היום התכוונתי למושג מפונקים:)
אכן לא כולם מפונקים היום
אבל בוודאי שמפונקים יותר מהדור הקודם

• הוסף לסימניות
בעיקרון סלרי מיועד לשימוש הגבעולים,
מוסיף הרבה טעם משובח.
אפשר להכניס טיפה עלים וזה מוסיף קצת עלים במרק.
הסלרי מוסיף מליחות, ולכן לשים קצת פחות מלח,
הסלרי בריא ועוזר למנוע דלקות בדרכי השתן.

• הוסף לסימניות
שימו לב שכשמכניסים את הסלרי (וכל עלה אחר) למרק בסוף הבישול, ובערב שבת- להכניס אותם למרק כשהוא על הפלטה- עושה ריח מיוחד ברחבי הבית וכמובן משבח את הטעם של המרק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה