דרוש מידע האם מסוכן ללכת לכותל בליל שבת?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש יום זעם,
תוהה אם מסוכן
עזרתכם

• הוסף לסימניות
לא נעים, בוודאי.
השאלה אם תהיה מספיק אבטחה
- אבטחה- זה גם בדרכים ולא רק בשער שכם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה דווקא עכשיו יהיו הרבה שוטרים וחיילים שישמרו
אבל עדיף שתשאל בפיקוד העורף

• הוסף לסימניות
בתמונה שפירסמו עם הנרות הכותל נראה ריקקק
כנראה אנשים באמת מפחדים לבור ולא סתם

• הוסף לסימניות
איזה מצוה יש ללכת לכותל שצריך בשבילה להכנס לספק סכנה???
זה בהחלט חשוב מאד להתפלל לכותל
לדעתי

עדיין למרות החשיבות, לא מצדיק סיכון [אבל החשיבות קיימת]

בפרט שהוא לא מזערי- סיכון מזערי זה כל שבת.... הרי מלא ערבים בדרך
אז עכשיו זה סיכון משמעותי

• הוסף לסימניות
זה לא הזמן המתאים ללכת לכותל
בהחלט מסוכן, אפשר ללכת בזמנים רגועים יותר

• הוסף לסימניות
בכל מקום אנשים רצים הביתה מיד ולא מתעכבים אז להכניס את עצמך לכתחילה למקום סכנה גדולה זה על גבול השיגעון, אלא אם כן יש לך המון זכויות

זכור, המחבלים מקדשים את המוות אבל היהדות מקדשת את החיים

• הוסף לסימניות
אני לגמרי נגד ללכת כעת לכותל

רק הדגשתי שזה לא מפני שזה לא חשוב או לא מצווה

זה כי זה סכנה

• הוסף לסימניות
אני לגמרי נגד ללכת כעת לכותל

רק הדגשתי שזה לא מפני שזה לא חשוב או לא מצווה

זה כי זה סכנה
סליחה!!!!!!!!!!!!! יש לי הרגשה שאנשים לא יודעים על מה הם מדברים! איזה סכנה יש כשנכנסים לכותל דרך שער יפו ולא דרך השוק? המקום מאובטח ע"י מאות שוטרים! במקומות אחרים לא יותר בטוח!

• הוסף לסימניות
סליחה!!!!!!!!!!!!! יש לי הרגשה שאנשים לא יודעים על מה הם מדברים! איזה סכנה יש כשנכנסים לכותל דרך שער יפו ולא דרך השוק? המקום מאובטח ע"י מאות שוטרים! במקומות אחרים לא יותר בטוח!
ומי אמר שמותר להסתובב שם
וע"י זה לגרום לחילולי שבת של כוחות הבטחון?

• הוסף לסימניות
לא מגיבה על הודעה ספציפית אבל מרוח הדברים נראה שאנשים עדיין לא הבינו שזה לא תלוי בידי השוטרים
גם אני חושבת שלא כדאי ללכת לכותל וזה לא בגדר השתדלות של ונשמרתם
אבל לא לשים את כל הביטחון על השוטורים ועל הצבא וכו כו
עבודת קודש הם עושים ןהם באמת עושים כל שביכולתם אבל השם הוא מעל הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה