דרוש מידע האם מקובל לדרוש שעת הנקה בעבודה חדשה?

• הוסף לסימניות
ברור.
חייבים לתת לך לפי חוק אם את עובדת משרה מלאה.

• הוסף לסימניות
כן, ברור.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה בנושא אשמח אם משהו יוכל לעזור
אני עבדתי עד הלידה מ8 עד 4
כשחזרתי אמרתי לבוס שאני יכולה רק עד 3
האם אני יכולה לדרוש שעת הנקה ???
מי משלם את השעה הזאת המעסיק או ביטוח לאומי ???

• הוסף לסימניות
זה תלוי במספר שעות חודשיות. מ-174 שעות חודשיות יש זכאות לשעת הנקה.
תבדקי כמה שעות את עובדת.
שמעתי על מקומות שגם נתנו שעת הנקה על פחות שעות. אבל זה תלוי ברצון הטוב של המעסיק.

• הוסף לסימניות
אני עובדת חמישה ימים
עד הלידה 8 שעות ביום
מהלידה הורדתי ל7 שעות ביום
יש לי מה לנסות לבקש??

• הוסף לסימניות
אני עובדת חמישה ימים
עד הלידה 8 שעות ביום
מהלידה הורדתי ל7 שעות ביום
יש לי מה לנסות לבקש??
ל4 חודשים הראשונים
ההורדה היתה אמורה להיות אוטומטית...
יכול להיות שבזה שהודעת פגעת בעצמך :(
תבררי מול חשבת שכר
ועוד קצת פרטים

• הוסף לסימניות
זהו
שכבר חזרתי
חבל שבקשתי ממנו לעבוד 7 שעות
נראה לי שכבר אין לי מה לעשות
אני כן ינסה לבקש
חבל....
אני ידבר עם המנהל חשבונות

• הוסף לסימניות
השאלה אם שואבים חלב
גם זכאים לשעה מלאה?

• הוסף לסימניות
את זכאית לשעת הנקה גם אם את לא מניקה.
ולפי מה שידוע לי, גם אם את שואבת במהלך היום.

• הוסף לסימניות
את זכאית לשעת הנקה גם אם את לא מניקה.
ולפי מה שידוע לי, גם אם את שואבת במהלך היום.
את בטוחה???
אני יודעת שאו שאת שואבת בשעה הזאת, או שאת יוצאת שעה מוקדם יותר או שאת מקבלת תשלום על שעה נוספת.
ככה היה אצלי.

• הוסף לסימניות
בכל זכות כתוב ככה:
קיצור יום העבודה בשעה - שעת הורות, נקראה בעבר "שעת הנקה", למרות שזכות זו אינה קשורה בהכרח להנקה (אם כי ניתן לנצל את שעת ההנקה לצורך שאיבת חלב) וגם עובדת שאינה מניקה או שואבת חלב זכאית לה.

בעיקרון, בכל המקומות שאני מכירה נותנים גם לשאוב וגם לצאת שעה קודם. אבל זה כבר בונוס מעבר לחוק.

לגבי זה שקיבלת תשלום על שעה נוספת.
זה לא לפי החוק. לפי החוק אם את עובדת במקום לקחת שעת הנקה זה בעיה שלך.
מכל זכות:
עובד/ת שזכאי/ת לשעת הורות אך לא מנצל/ת אותה, כלומר עובד/ת בפועל יום עבודה מלא, לא זכאי/ת עקב כך לגמול עבור שעות נוספות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
בתור עובדת שעתית, אם בחודשיים שלפני הלידה עבדתי מעל 174 שעות (לפני זה פחות שעות)
האם אהיה זכאית לשעת הנקה? (אם אעבוד 153 שעות בפועל בחודש)

• הוסף לסימניות
ע"פ הידוע לי, בעבודה חדשה אין זכאות לשעת הנקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה