דרוש מידע האם מקובל ללכת עם תיק עם ציור של קשת בענן?

• הוסף לסימניות
לילדה בכיתה א'
שואלת מבחינת מה מקובל ולא הלכה...
אשמח לשמוע
תודה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה...

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה...
תודה!
יצא לך לראות שהולכים עם זה או שזה חריג בנוף?
זה התיק אגב-
1751215210952.png

• הוסף לסימניות
כי שמעתי שיש בעיה לצלם/לצייר/להסתכל על קשת בענן
כמובן שהתיק הזה לא נראה כמו קשת בענן אמיתית...
אבל אולי נמנעים מללכת ככה...
רציתי לוודא שזה מקובל (אני פחות מכירה את הקודים הפנימיים בציבור...)

• הוסף לסימניות
כי הסיבה שבגללה קשת מופיעה היא אמממ.. בעייתית?
התיק מהמם וחמוד ולא חריג
וזה באמת מוזר כשחושבים על זה... זה נהפך לסמל חמוד וציורי

• הוסף לסימניות
כי שמעתי שיש בעיה לצלם/לצייר/להסתכל על קשת בענן
כמובן שהתיק הזה לא נראה כמו קשת בענן אמיתית...
אבל אולי נמנעים מללכת ככה...
רציתי לוודא שזה מקובל (אני פחות מכירה את הקודים הפנימיים בציבור...)
אני לא עוקבת אחרי הילקוטים של בנות כיתה א'
אבל כן אני יודעת שיש לאחותי משהו דומה
נראה קלאסי לגמרי

• הוסף לסימניות
תודה!
יצא לך לראות שהולכים עם זה או שזה חריג בנוף?
זה התיק אגב-
צפה בקובץ המצורף 2000205
למה?
הייתי אומר אפילו שזה אחלה טיק לילדה בכיתה א'
וגם אם זה אחרי הכל ציור ואין בעיה להסתכל על זה, ואם תגידי לי שאסור לצייר, אז תגידי את זה לסינים לאלה הגוים שמיצרים את הטיקים האלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
עכשיו אני אקנה בלב שקט :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה