כללי האם מקובל לקחת אחוזים על ההדפסה?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סכמתי מחיר עם הלקוח ואני אמורה להיות בקשר עם הבית דפוס וכו',
האם מקובל לקחת אחוזים מההדפסה? (דרך הבית דפוס)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;635152:
סכמתי מחיר עם הלקוח ואני אמורה להיות בקשר עם הבית דפוס וכו',
האם מקובל לקחת אחוזים מההדפסה? (דרך הבית דפוס)
תודה
בטח!
למה עובדים חינם ?
עדיין לא!
.

• הוסף לסימניות
ודאי
בכלל אין כאן שאלה

• הוסף לסימניות
איך בדיוק זה עובד? פונים לבית דפוס ומבקשים ממנו מחיר מוזל יותר ולוקחים את ההפרשים, או שללא קשר הוא אמור להביא לי ???

• הוסף לסימניות
דברי עם בעל הדפוס.
הוא מכיר את זה מצוין - - -

• הוסף לסימניות
הורדה לדפוס היא סוג של עבודה
לכן א. נהוג לקחת עליה סכום מסוים
ב. אין סיבה שבעל הדפוס יעשה לך הנחה עקב זאת
מה שכן אם אתה עובד עם דפוס קבוע אתה יכול להגיע להסדר איתו שישנ לך הנחה קבועה של אחוזים מסויימים ואת ההפרש אכן תוכל לגבות מהלקוח

• הוסף לסימניות
שום בית דפוס לא מתרגש מההצהרה החגיגית הנאמרת בטלפון הראשון (והמהוסס): אני גרפיקאי ואני אביא לך ה----מון לקוחות.
הוא שומע את 4 פעמים ביום לפחות.
מה שכן, אם תעבדו איתו קבוע, והוא יראה שאתם רציניים, אז יהיה מה לדבר על הסדרים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;635272:
הורדה לדפוס היא סוג של עבודה
לכן א. נהוג לקחת עליה סכום מסוים
ב. אין סיבה שבעל הדפוס יעשה לך הנחה עקב זאת
מה שכן אם אתה עובד עם דפוס קבוע אתה יכול להגיע להסדר איתו שישנ לך הנחה קבועה של אחוזים מסויימים ואת ההפרש אכן תוכל לגבות מהלקוח

הוא יכול לתת קבלה על הסכום שלקחתי מהלקוח?

• הוסף לסימניות
אני לא עושה זאת, אלא אם כן מדובר בהפקה שמחייבת אותי להיות נוכחת בדפוס בעת ההדפסה.
עבור שליחה של העבודה במייל לבית הדפוס הקבוע שלי (כשהלקוח הולך בעצמו לאשר העתק שמש) - אני לא גובה שום עמלה.

• הוסף לסימניות
כל מה שכתבתי הוא כמובן בעבודות שמחיר ההדפסה שלהם הוא בסדר גודל של אלפי דקלים לא בעבודות הדפסה קטנות וכדו'

בקשר לקבלה את זה צריך לשאול את בעל הדפוס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה