כללי האם מקובל לשלם 30% אם לא רוצים את העבודה?

• הוסף לסימניות
לקוח רוצה שאעצב לו לוגו,
אך הוא מתנה איתי שאם לא יאהב את העבודה
הוא ישלם 30% מהסכום המסוכם ולא יקבל את הלוגו.
האם דבר כזה מקובל?

• הוסף לסימניות
אם הלקוח לא רוצה את העבודה, הוא משלם 0%. ככה זה אצלי.
אבל אין שום סיבה לא לשלם 100%. פשוט תתמחרי לפי שעות ולא לפי לוגו. תגידי X לשעה ולא משנה מה התוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;392225:
אם הלקוח לא רוצה את העבודה, הוא משלם 0%. ככה זה אצלי.
אבל אין שום סיבה לא לשלם 100%. פשוט תתמחרי לפי שעות ולא לפי לוגו. תגידי X לשעה ולא משנה מה התוצאה.

אתה יכול לעבוד 3 שעות בשביל לקוח מסויים ובסוף הוא לא רוצה אז הוא פשוט לא משלם? נראה לי מופקע! לא?

הרעיון לתמחור לפי שעות נשמע טוב. תודה!

• הוסף לסימניות
אני מחתימה את הלקוח שבמקרה של ביטול העבודה הוא משלם 70 אחוז.
30 אחוז ממש לא נשמע לי. ובכלל, מוזר שלקוח כבר חושב "מה יקרה אם אני לא יאהב את העבודה"...
הלקוח מן הסתם ראה תיק עבודות שלך ולכן החליט שמתאים לו שתעצבי בשבילו לוגו.
אם הוא מסביר לך מה הוא רוצה, ותהליך העבודה הולך כמו שצריך, אז בסוף תגיעי ללוגו המושלם בשבילו.

• הוסף לסימניות
מה שמקובל זה בדיוק מה שקבעת עם הלקוח
אם לא קבעת כלום, הרי הוא משלם לך כשכר פועל ממוצע בשוק (או לפי שעה או קבלנות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה