האם מקובל...

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר "לנקות קובץ" ממה שלא חייבים
זה מאד מעצבן,
לא הלנקות, עצם הבקשה
ולשם הבנה ולא השוואה
גם חברת קוקהקולה לא נותנת את המרכיבים שלה לידיעת הציבור...
אז אולי אפשר להבין שאמנם אין כאן סוד צבאי, אבל יש כאן עבודה שבנ"א השקיע
ודאג לכל הפרטים ובא מי שלא יהיה ורוצה לעצמו דרך קלה על הגב.
במיוחד שעוד יום אחד אפשר לגלות את הקובץ שלך מסתובב בעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
את לא הבנת אותי
ברור שלא לכל אחד!
אבל שיתופי פעולה כאלה לפעמים מועילים לא רק למבקש אלא גם למקבל
לא פעם אני חושבת על הפספוס של שרטוט גרמושקה מחדש כל פעם
אולי שיתוף פעולה חכם עם קולגות היה חוסך הרבה כסף והרבה שעות עבודה שהולכות לפח

• הוסף לסימניות
את לא הבנת אותי
ברור שלא לכל אחד!
אבל שיתופי פעולה כאלה לפעמים מועילים לא רק למבקש אלא גם למקבל
לא פעם אני חושבת על הפספוס של שרטוט גרמושקה מחדש כל פעם
אולי שיתוף פעולה חכם עם קולגות היה חוסך הרבה כסף והרבה שעות עבודה שהולכות לפח

את צודקת מאד, אבל זאת בתנאי שמראש ידעת שיהיה שיתוף פעולה של קולגה שתמשיך אותך- במקרה כזה באמת זה יהיה דבר יעיל לשני הצדדים.
לפי המשתמע מכאן, זה לא היה בתכנון שלה שתהיה לה ממשיכה אחרת ואין לה שום אינטרס לשלוח לה קבצים שעבדה עליהם כל כך הרבה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על התגובות,
לסיכום, לא מדובר בפרויקט כ"כ מסובך, בס"ה כמה עבודות נגרות,
הרעיון העיצובי מוסבר היטב בהדמיות, ורק צריך להכין לו שרטוטים לביצוע,
ולא חייבים להיצמד ב100 אחוז לתוכניות, כך שלא סיפור כ"כ גדול להיכנס כאן לנעליים שלי ;)
כנראה שהיא רק רצתה לחסוך עבודה ולהשתמש בפרטים הרעיוניים ששרטטתי ולבנות מהם פרטים לביצוע,
אני מבינה מכן שקבצי השרטוט הם אכן שלי וחבל לי לשלוח אותם, וכך אעשה.

• הוסף לסימניות
אני דווקא לא מסכימה. אני לא חושבת שמבקשים קובץ מתוך עצלנות אלא כהמשך לעבודה שכבר בוצעה.
אני העברתי קובץ פתוח לאחר שהעברתי את השכבות ל0 ומחקתי את הזיכרון שלו.
לעומת זאת קרה פעם שביקשתי קובץ לצורך היתר למחסן בבית קיים והאדריכל ביקש ממני 1500 ש"ח עבור הקובץ... ממש לא הסכמתי בעיקר בגלל העובדה שהיתר עבודה כולל תשלום עבור הקבצים הללו והם לא נשלחו בזמנו לבעלי הבית, כעת הוא מבקש סכום הזוי וזה דורש ממני להזמין מדידה יקרה יותר לבית, וזה ממש מיותר.
קרה לי גם שקיבלתי קובץ עם שכבות סגורות ב0 אבל לפני כן החתימו אותי כי הקובץ הנ"ל הינו קניינו הרוחני של יוצר התכנית ואין לעשות כל שימוש וכו'....
הדמיות לא הייתי מעבירה, זה כבר מחוץ לתחום לדעתי אבל תכניות- שיקחו ותסגרי שכבות, מה כבר יכול לקרות?

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור. בהחלט חומר למחשבה ומעניין לראות דעות שונות.

אגב בדיוק היום כאשר ביקשתי קובץ הסכימו להעביר לי בPDF שזאת גם אפשרות מבחינתי שלא חשבתי עליה קודם.
אמנם זה מצריך ממני לשרטט שוב (כי עוד לא למדתי להמיר...) אבל בהחלט נותן מענה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה