סליחה על ההקפצה אני עונה כי אולי מישהו ישתמש במידע הזה. אני תלמיד שלו ואני סוחר לא מעט שנים. בדיוק השבוע מישהו התקשר אלי לברר עליו .הביקורות עליו טובות ואין מידע שלילי, אבל זה עדין לא מספק אותי, אשמח למידע או דיס
לפני שהלכת ללמוד אצלו או אחרי?ואני סוחר לא מעט שנים
אני חושב שלמדתי אצלו אולי שלש שנים אחרי שנכנסתי למסחר בשוק ההון ( היום אני בסביבות עשור)לפני שהלכת ללמוד אצלו או אחרי?
אגב עשיתי לא מעט קורסים.. לדעתי 90 אחוז מהמורים לא באמת סוחרים.אני חושב שלמדתי אצלו אולי שלש שנים אחרי שנכנסתי למסחר בשוק ההון ( היום אני בסביבות עשור)
פה לא אוהבים מסחר יומי אז לא הגיבואני חושב שלמדתי אצלו אולי שלש שנים אחרי שנכנסתי למסחר בשוק ההון ( היום אני בסביבות עשור)
לא הגיבו על מה? לא כל כך הבנתי אותך? מישהו פה שאל על גבע גזית ואני ראיתי שיש לי מידע אז נתתי אותו ועניתי על השאלות ששאלו אותי .פה לא אוהבים מסחר יומי אז לא הגיבו
בלי שאתה מנמק קשה מאד להשתכנע ממה שאתה אומר
כתבת את דעתך אבל בלי הסבר כל שהואלא הגיבו על מה? לא כל כך הבנתי אותך? מישהו פה שאל על גבע גזית ואני ראיתי שיש לי מידע אז נתתי אותו ועניתי על השאלות ששאלו אותי
אההההההההההה הבנתי אתה רוצה לפרסם את עצמיך שאתה מלמד אופציות ( הדבר הכי מסוכן בשוק ההון) אז אתה מגיב על הודעות של שוק ההון.
אני חושב שזה ששאל את השאלה חיפש מישהו שמכיר אותו. אז אם אני תלמיד שלו מן הסתם שאני מכיר אותו ודעתי חשובה לשואל...כתבת את דעתך אבל בלי הסבר כל שהוא
בנושא אחר זה לא היה עובר
ולדעתי בגלל שלא אוהבים כאן את מסחר היומי לכן לא דרשו את הנימוקים
בוודאיאני חושב שזה ששאל את השאלה חיפש מישהו שמכיר אותו. אז אם אני תלמיד שלו מן הסתם שאני מכיר אותו ודעתי חשובה לשואל...
אם הייתה ידוע כמומחה דעתך בלבד הייתה תורמתמי שזה מעניין אותו ( זה ששאל) יכול לברר ולשאול עוד ואני אענה לו בשמחה
שהדיון יהיה בעל משמעותעדיין לא מבין מה אתה רוצה...
אני אגיד שוב ( מקווה שתבין כי אם לא אין לי כח להסביר עוד)אם הייתה ידוע כמומחה דעתך בלבד הייתה תורמת
אבל אתה לא ידוע (בינתיים כמובן) ולכן דעתך בלי נימוק היא מקסימום רעש ברשת
פשוט אין לדעת מה השיקולים שלך
אולי אתה החלטת כך בגלל שאין לו מכונית יוקרה או בגלל שהוא רב איתך או אולי אתה גם מוכר איזה קורס...
ממש לא התכוונתיאתה מוריד לי את החשק לעזור גם בפעם הבאה
תעזור תמיד כשאתה חושב שאתה מסוגל (בלי לתת המלצות חד משמעיות כמובן).(אתה מוריד לי את החשק לעזור גם בפעם הבאה שאני חושב שאני יכול לתרום משהו קח את זה בחשבון...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים