ממש תודה. אז תכלס את אומרת ששווה לרכוש בחו"ל ?למיטב ידיעתי אין אחריות על מוצרים שנקנים בחו"ל.
לא יודעת על קנון, אנחנו עשינו את זה עם סוני,
מצלמה שהייתה במבצע, השתלם לנו להביא בלי אחריות.
האמת- רוב האנשים ככל הידוע לי לא זוכים להשתמש באחריות, אם בגלל שהנזק למצלמה לא מכוסה באחריות,
או שהנזק קורה לאחר תקופת האחריות.
והשיקול שלי היה- שמקסימום אשלם את מחיר התיקון.
יש אפשרות לשלם על אחריות לכל החיים גם בארץ .יש לי חברה כרגע בארה"ב שיכול לקנות לי מצלמה מקצועית של קנון ולהביא לארץ.
השאלה האם מבחינת אחריות יש לקנון אחריות על המצלמה בארץ
והאם יש סיכון בדבר.
תודה ענקית מראש לכל העונים.
כמה עולה אצלך מצלמת קנון 740 ?אני מוכרת מצלמות של קנון כאן בארץ.
בבית פרטי,
האחריות היא אכן מחוץ לארץ וכמו שכתבו לך כאן .
אנשים פחות זוכרים להשתמש עם האחריות
בנוסף,
את יודעת איך זה עובד, אפילו כשיש לך אחריות , אם נשבר המסך או משהו, אז הם עונים שאין אחריות על נפץ וכו'.
אלו מצלמות את מוכרת?אני מוכרת מצלמות של קנון כאן בארץ.
בבית פרטי,
בנוסף,
את יודעת איך זה עובד, אפילו כשיש לך אחריות , אם נשבר המסך או משהו, אז הם עונים שאין אחריות על נפץ וכו'.
מתעניינת גם.אני מוכרת מצלמות של קנון כאן בארץ.
בבית פרטי,
בנוסף,
ויש לך מושג אם יש אחריות על זה בארץ ?לי היה משתלם
בזמנו כשה720 עלה לא פחות מ1500 יצא לי 1000 כולל נרתיק וכרטיס זיכרון
goodgitty בגימלמתעניינת גם.
איך יוצרת איתך קשר ?
goodgittyבגימלאלו מצלמות את מוכרת?
ומה המחירים?
למה שיהיה אחריות בארץ אם קניתי בחנות בחו"ל?ויש לך מושג אם יש אחריות על זה בארץ ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים