שאלה האם מתאים לעשות כיורים בגודל 50 ובגודל 60 אחד ליד השני?

• הוסף לסימניות
תכננתי לעשות כיורים בגודל 60 אבל יש פשלה במידות והארון מתחת לכיורים הוא 120 בלבד
או שעדיף 2 כיורים של 55 (נראה לי יותר יקר כי זה גודל מיוחד)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי להשקיע עוד כמה שקלים - על אף שזה קשה - ולקבל מטבח מושלם.
עכשיו זה אולי קשה, אבל אתם תהנו מזה לאורך ימים ושנים ולא תתחרטו על ההשקעה.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על 2 כיורים של 55!
מה גם שיש מלאי מוגבל של דגמים שיש אותם גם ב50 וגם ב60!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תכננתי לעשות כיורים בגודל 60 אבל יש פשלה במידות והארון מתחת לכיורים הוא 120 בלבד
או שעדיף 2 כיורים של 55 (נראה לי יותר יקר כי זה גודל מיוחד)
תבדקי מה הנטו של הכיורים, יש מצב שהם יכנסו לך,
לדוג' דגם נאיה 6 של בלנקו - הדגם הסטנדרטי
‏‏לכידה.PNG
שהרוב לוקחים
הוא ברוטו 61.5 ונטו מתחת לכיור 54.5.
אני יודעת שיש את זה בעוד מספר דגמים.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי 2 גדלים שונים
עם אותה צורה בדיוק
(אומנם לא עומד אחד ליד השני)
אבל נראה מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה