האם מתשלם ללמוד עיצוב ובנית אתרים??

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בתור גרפיקאית שיוצאת עכשיו לשוק
האם משתלם לי ללמד עכשיו עיצוב ובניית אתרים
במקום מקצועי מאד!!

או שכדאי לי לחכות כמה זמן, ואז להתחיל ללמוד..
אשמח מאד לשמוע תשובות- זה ממש יעזור לי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עיצוב לWEB זה בהחלט הדבר הבא....
כדאי כדאי כדאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם הנושא עלה גם בפורום של בניית אתרים - איך אני יודעת מה מתאים לי? כלומר אם אני חושבת גם על הקורס שמציעים על תכנות - זה לגמרי לעשות הסבה?
איך עושים את הבדיקה הזאת מה מתאים לי וכו'?

• הוסף לסימניות
ואם הנושא עלה גם בפורום של בניית אתרים - איך אני יודעת מה מתאים לי? כלומר אם אני חושבת גם על הקורס שמציעים על תכנות - זה לגמרי לעשות הסבה?
איך עושים את הבדיקה הזאת מה מתאים לי וכו'?

אכן, קחי בחשבון של התחום של בנית אתרים באופן מקצועי-אינו קשור לתחום העיצוב (מבחינת כישורים)
מה שכן, בונה אתרים שיש לו רקע בעיצוב זה יתרון גם אם הוא לא מעצב את האתר. עצם ההתמצאת בעיצוב תגרום לו להקפיד על דקיות עיצוביות חשובות
וכן להפך מעצב אתרים, כדאי שיהיה לו קצת ידע בבניה - זה יעזור לו לעצב נכון.

אני באופן אישי בתהליך של הסבה מעיצוב לבנית אתרים
אני מאוד אוהבת את תחום התכנות יותר מעיצוב גרפי.
אבל בהמהלך הלימוד נפגשתי במעצבות תותחיות שהיה קשה להם עם החלק הטכני של בנית אתרים.
מה עוד שמעבר למה שלומדים בקורסים צריך אח"כ להמשיך ולחפור ברשת- זה מתאים למי שאוהב את התחום

את פשוט צריכה לבדוק מהם הכישורים שלך ואיזה חלקים את אוהבת
גם אם את מתחברת רק לתחום העיצוב
ניתן ללמוד עיצוב אתרים, חוית משתמש+ בניה בסיסית בשביל הרקע ולהפוך למאפינת ומעצבת אתרים ואת הבניה להעביר לבעל מקצוע

• הוסף לסימניות
התחום עדיין לא רווי כמו במקצועות האחרים במגזר
אבל----
נדרשת השקעה גדולה ואהבה לתחום, כח ורצון ללמוד (ולהסתדר) לבד, זיקה וסגנון עיצוב מותאם לדיגיטל חוש טכני והמון סבלנות

בהצלחה בכל אשר תפני

• הוסף לסימניות
חסר מאפיני אתרים טובים וכן מעצבי אתרים. הרבה פעמים זה הולך יחד. במשרדים קטנים יותר.

• הוסף לסימניות
בקרוב בעז"ה אני עומדת למכור סדרת סרטונים המלמדים בניית אתרים באופן יסודי (החל מרמה של מתחילים, ועד לאתרים מורכבים ומתקדמים)
הסרטונים מאפשרים לימוד בבית בקצב האישי שלכם, ואפשר תמיד ליצור איתי קשר לקבלת הסברים/תשובות לשאלות וכו'.
מי ששוקלת ללמוד בניית אתרים - שווה לחכות עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;n5037991:
בקרוב בעז"ה אני עומדת למכור סדרת סרטונים המלמדים בניית אתרים באופן יסודי (החל מרמה של מתחילים, ועד לאתרים מורכבים ומתקדמים)
הסרטונים מאפשרים לימוד בבית בקצב האישי שלכם, ואפשר תמיד ליצור איתי קשר לקבלת הסברים/תשובות לשאלות וכו'.

מה, כאילו אתה מתחרה בהשקת הקורס של פרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;n5037991:

באיזה סביבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י החשבון שלי;n5003047:
שלום וברכה
בתור גרפיקאית שיוצאת עכשיו לשוק
האם משתלם לי ללמד עכשיו עיצוב ובניית אתרים
במקום מקצועי מאד!!

או שכדאי לי לחכות כמה זמן, ואז להתחיל ללמוד..
אשמח מאד לשמוע תשובות- זה ממש יעזור לי
תודה רבה!

דרך אגב
http://www.prog.co.il/forum/תוכנה-חומרה-רשתות/5047137-תכנות-בפרוג?p=5047561#post5047561

• הוסף לסימניות
  • rivkic הלימוד שלך הוא וורדפרס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chapol;n5055463:
  • rivkic הלימוד שלך הוא וורדפרס?

מדובר בסדרת קורסים (אפשר לקנות רק חלק מהם):
  • קורס HTML
  • קורס CSS
  • קורס המרת עיצובי PSD לדפי HTML + רספונסיביות
  • קורס אנימציות CSS
  • קורס וורדפרס
  • קורס javascript
  • קורס תכנות PHP
  • קורס דרופל

• הוסף לסימניות
יש קורסים כבר מוכנים?
ו-אני רוצה את המייל שלך אם אפשר, תודה
הכי מענין אותי וורדפרס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chapol;n5055501:
יש קורסים כבר מוכנים?
ו-אני רוצה את המייל שלך אם אפשר, תודה
הכי מענין אותי וורדפרס

סליחה,
רק עכשיו אני שמה לב שכבר שאלת יותר מפעם אחת :(
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הקורס עדיין לא מוכן, אשתדל לזכור לעדכן אותך בעז"ה כשהוא יהיה מוכן למכירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה