מידע שימושי האם נדרש ומותר להעלות תוסף לחסימת הפרסומות בפרוג??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני יכול ליצור תוסף שחוסם את המודעות בפרוג
שאלתי: האם נדרש
וא"כ האם מותר להעלות או שהאתר לא מסכים

• הוסף לסימניות
היה פעם מישהו שהעלה תוסף כזה באחד האשכולות.
זכור לי שמנהלי האתר לא היו מרוצים. (מובן מאד!)

• הוסף לסימניות
אני לא רב אבל דעתי היא: לא בטוח שמותר הלכתית לפרסם כזה דבר,
החברות משלמות כסף על פרסומות כדי שהגולשים באתר יצפו בפרסומות, ואם אתה מפרסם ברבים וגורם לכך שאנשים לא יצפו בפרסומות זה עלול להיות אפילו גזל...

• הוסף לסימניות
אני מודע לכך שחלק מהגולשים חווים עומס פרסומות באתר, בעיקר מי שאינו מנוי.

הנושא הזה נמצא בהחלט על שולחן העבודה שלנו כל הזמן. בתקופה האחרונה בוצעו שיפורים לא מעטים בחוויית הגלישה. הוסרו פרסומות מציקות, בחלק מהבאנרים נוספה אפשרות סגירה באמצעות איקס, ובדרך נמצאים פיתוחים נוספים שימשיכו לשפר בעזרת השם את חוויית המשתמש. זו גם הזדמנות לומר תודה לצוות הטכני שעובד מאחורי הקלעים על פתרונות מותאמים במיוחד לאתר.

כידוע, הפרסומות הן מקור ההכנסה המרכזי שמאפשר את קיומו, תחזוקתו והפיתוח המתמשך של פרוג. (קיימת אפשרות טכנית לחסום שימוש בחוסמי פרסומות, אך בחרתי שלא ללכת לשם).

אני כן מצפה מחברי קהילת פרוג להבין את המשמעות, ולתמוך בנו. כבר דובר על כך בעבר, קחו לדוגמה ערוץ תקשורת ימני, והרעש הציבורי הגדול סביב גופים שבחרו שלא לפרסם שם, ואיך הציבור ההוא הגיב בצורה אקטיבית, אפילו קיצונית, רק כדי לגרום לבנק גדול או מותג מוביל שיפרסם אצלם. על אחת כמה וכמה שכאן, בקהילה אוהדת ומעורבת כמו שלנו, מצופה שנדע לתמוך במי שבוחר לפרסם אצלנו. ולתמוך באתר באמצעות צפייה בפרסומות והקלקה עליהן.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין דבר אחד.
למה מנהלי פרוג צריכים להתנצל?
כל כך הרבה אנשים נעזרים באתר על בסיס קבוע.
יש מי שמתפעל את זה וסופג עלויות, אז ן צריכים לממן את זה עם פרסומות או מנויי פרימיום.
וגם אם הם מרוויחים, מה קרה?
למה, לכל בעל עסק אתם נכנסים לכיס?
וגם ככה הם מנסים להוריד פרסומות ולעדן אותן.
תחשבו שניה כמה נעזרתם באתר בשנה האחרונה. המון!!!!
וכל זה ללא תשלום, עם מענה אדיב בעת הצורך, מנהלים שיושבים לוודא גלישה חלקה ונעימה (סילוק טרולים וכדו'),
וכל פעם שיש איזושהי תקלה, מקבלים מיד עדכון מה קרה ומתי ואיך זה יסתדר.
אין כזה שרות והיעזרות בשום אתר, וההצלחה של האתר מעידה על כך.
אז, תודה לפרוג ולכל המנהלים על הכל, גם על האדיבות שלכם כשמתלוננים לכם!!!

• הוסף לסימניות
למה מנהלי פרוג צריכים להתנצל?
הם לא צריכים להתנצל
יש באתר עומס שלא קיים בשום אתר פורומים וזה מציק ממש כמו שהכלבויניק כתב:
הוסרו פרסומות מציקות
והכלבויניק הגיב שהנושא על השולחן
גם אם הם מרוויחים, מה קרה?
למה, לכל בעל עסק אתם נכנסים לכיס?
וגם ככה הם מנסים להוריד פרסומות ולעדן אותן
הפרסומות בחודשים האחרונים רק גדלו
ורק ממש לאחרונה
הוסרו פרסומות מציקות, בחלק מהבאנרים נוספה אפשרות סגירה באמצעות איקס
אבל מעבר לתלונות:
אין כזה שרות והיעזרות בשום אתר, וההצלחה של האתר מעידה על כך.
אז, תודה לפרוג ולכל המנהלים על הכל, גם על האדיבות שלכם כשמתלוננים לכם!!!
זו גם הזדמנות לומר תודה לצוות הטכני שעובד מאחורי הקלעים על פתרונות מותאמים במיוחד לאתר.
.

• הוסף לסימניות
כנאמר לעיל נראה שאין צורך וזה אף יזיק לפורום
הנושא נסגר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה