כללי האם נותנים קובץ פתוח בעיצוב גריד של מגזין?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני שיצלבו אותי: עבור קובץ פתוח נותנים צ'ק פתוח. יופי.

עכשיו, מדובר בהסכם לעיצוב מגזין חדש. דהיינו, עיצוב הגריד ועיצוב שוטף. לצורך כתיבת החוזה חשוב לי לדעת מה קורה עם הקובץ הפתוח של הגריד במקרה וההתקשרות בינינו תופסק.

הרי זה לא יתכן שהלקוח יצטרך לשנות טוטאלית את העיצוב, מצד אחד, ומצד שני זה מחייב אותי לתת לו קובץ פתוח.

חשבתי לכתוב בחוזה מחיר לקובץ הפתוח במקרה הצורך (כנ"ל).

מה מקובל? מה דעתכם? (2 שאלות נפרדות :))

• הוסף לסימניות
היות שסביר מאד שיבוא היום והלקוח יבקש את הקובץ הפתוח, כדאי לדעתי שאכן יהיה בחוזה התייחסות למקרה הזה.
אני חושבת שאכן כדאי לקבוע מחיר עבור קובץ גריד פתוח.

• הוסף לסימניות
אכן יש לעגן בחוזה מחיר לקובץ פתוח, המחיר לא יהיה נמוך והוא ישלם אותו!
יהיה לו יותר גרוע להחליף, או לתת למשהי אחרת לעשות.

אני הייתי מתמחרת את זה בסדר גודל של 35% ממחיר העיצוב בהנחה שאת יודעת לגבות את המגיע לך.

• הוסף לסימניות
הגיוני וסביר למסור קובץ פתוח (אחד בלבד) במידה וההתקשרות ביניכם הגיעה לסיומה.
אם ההתקשרות הסתיימה מצידך (מסיבה כלשהי את לא יכולה להמשיך לעצב את המגזין) יותר מסביר בעיניי לצפות שתמסרי את הקובץ חינם אין כסף. הלקוח לא אשם ש"הברזת לו".
אם ההתקשרות הסתיימה מצד הלקוח, כלומר הוא לא רוצה להעסיק אותך יותר מסיבותיו הוא, סביר שישלם עבור רכישת קובץ פתוח. שלא יתקיים "הרצחת וגם ירשת"...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה