- הוסף לסימניות
סטיק שמתאים לאנטנות דור 5 גם בעלי אקספרס יעלה קרוב ל1000 שקל, לא כל מה שכתוב עליו 5G זה באמת 5G, במיוחד בעלי....אכן הזמנתי מאלי אקספרס דור 5
סטיק שמתאים לאנטנות דור 5 גם בעלי אקספרס יעלה קרוב ל1000 שקל, לא כל מה שכתוב עליו 5G זה באמת 5G, במיוחד בעלי....אכן הזמנתי מאלי אקספרס דור 5
בבקשה- חבר שלי איתו והוא דור 5 אמיתי לפי מה שאמר ליאפשר קישור בבקשה?
@בני2 מה אותה אומר על הקישור הזה שהביא @נתי2323 האם באמת זה 5G ?סטיק שמתאים לאנטנות דור 5 גם בעלי אקספרס יעלה קרוב ל1000 שקל, לא כל מה שכתוב עליו 5G זה באמת 5G, במיוחד בעלי....
בבקשה- חבר שלי איתו והוא דור 5 אמיתי לפי מה שאמר לי
גם מהירות יותר גדולה באזור שלו לעומת דור 4 שהיה לו
הוא אמר לי שהוא בדק בספיד טסט
זול מאוד! רק 260 ש''ח מתחת לרף המס
![]()
Zte ufi f50 5g Tasche mifi 5g sub-6 sa/nsa n1/5/8/28/41/78 4g cat15 2,4g/5g wifi (keine Batterie) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
על פניו נראה שכן.@בני2 מה אותה אומר על הקישור הזה שהביא @נתי2323 האם באמת זה 5G ?
יש לי את זה אבל באזור שלי אין קליטה של 5 G,
האמת שהקישור של @נתי2323 כבר לא קיים. אולם האם תוכל להביא קישור להיכן שאותו אחד רכש?
אין שם מסך לראות מצב קליטה והאם הגיעו הודעות SMS![]()
ZTE F50 5G Pocket Ufi 5G Wireless WIFI Router Sub-6 SA/NSA N1/5/8/28/41/78 4G Cat15 2,4G/5G Wifi (Keine Batterie) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
דרך האתר אתה רואה,אין שם מסך לראות מצב קליטה והאם הגיעו הודעות SMS
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים