מידע שימושי האם ניחנתם בזיכרון חזק?

• הוסף לסימניות
על סמך נתוני הגלים הקודמים,
מענין אותי מאד -
מתי תגיע הקורנה אלינו, החרדים?
מה היה השלב בפעמים הקודמות שנסחפנו למערבולת ההדבקה?
אני מתארת לעצמי שאין נתונים סטטיסטיים, יבשים, מוכחים, מוחצים,
אבל בערך ככה מלמעלה....

• הוסף לסימניות
בב' אדר (לפי ויקפדיה ב-27 בפברואר, זוהה המקרה המאומת הראשון של נשא קורונה בישראל, אזרח שחזר מאיטליה מספר ימים קודם)
בפורים התחילה כבר הדבקה (מי לא זוכר את התמונה איפה עמד ההוא בטיש פורים בויזניץ...
בר"ח ניסן כבר היה חולים קשים

עכשיו כבר 5 שבועות מאז הגל החדש
אין כמעט נדבקים
יש הרבה מחלימים, המחלימים יותר מחוסנים ממחוסנים, לא אני אומר משרד הבריאות והמומחים אומרים.
ובפרט בצעירים שישיבות שלימות היו עם קורונה

• הוסף לסימניות
על סמך נתוני הגלים הקודמים,
מענין אותי מאד -
מתי תגיע הקורנה אלינו, החרדים?
מה היה השלב בפעמים הקודמות שנסחפנו למערבולת ההדבקה?
אני מתארת לעצמי שאין נתונים סטטיסטיים, יבשים, מוכחים, מוחצים,
אבל בערך ככה מלמעלה....
גם אני הבנתי שזה חיסון עדר בעזרת ד'

• הוסף לסימניות
כשאיזה כמה משעוממים מעיתונאי המגזר יתחילו לתת פוקוס מיותר על כל מיני שכונות........
היה כבר אחד כזה היום....
"202 מאומתים בשבוע האחרון בריכוזים החרדיים." [כל רגע]
מיותר!!!
הרי חוץ מחרב פיפיות לשונאינו זה לא נותן כלום!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נתוני הקורונה בגוש דן בשבועיים האחרונים:
1626877222571.png
1626877260203.png

1626877340652.png
1626877379126.png

וזה מתחיל לחלחל לבני ברק, שהפכה אתמול לצהובה עקב אי הטלת הסגר על תל אביב ושכנותיה:
1626877483376.png

בשאר חלקי הארץ ניתן לראות שהעליה קטנה בהרבה:
1626877554051.png
1626877593419.png
1626877639049.png

בקיצור: אתם כבר יודעים מי אשם בהתפרצות הנוכחית...

• הוסף לסימניות
נקווה לטוב ,שלא יגיע אלינו כלל
אבל זה תלוי בבדיקות, כמה שיעשו יותר בדיקות....יגלו
נקווה שלא יכריחו להיבדק בשביל חתונות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נקווה לטוב ,שלא יגיע אלינו כלל
אבל זה תלוי בבדיקות, כמה שיעשו יותר בדיקות....יגלו
נקווה שלא יכריחו להיבדק בשביל חתונות...
יש קהילות שהרבנים מורים להיבדק, והממוצע הוא יחסי בד"כ. מה שקורה בסוף הוא שרק חולים אמיתיים הולכים להיבדק והעיר נהיית אדומה.

• הוסף לסימניות
הגיעה
בני ברק כמעט מקום ראשון בקצב העליה השבועי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה