דרוש מידע האם ניתן לדעת דרך איזה אתר נגנבו לי פרטי אשראי?

• הוסף לסימניות
גיליתי לפני כמה ימים 2 פעולות בכרטיס אשראי שלא זיהיתי (פעמיים גביה של 50$ מאתר אמריקאי לא מוכר) פניתי לחברת אשראי לביטול הכרטיס והצהרתי שלא ביצעתי את הפעולה, ואכן זיכו את החשבון שלי.
השאלה אם אוכל לדעת מאיפה נגנבו פרטי האשראי?
אני קונה בכל מיני אתרים, ויש לי כמה כרטיסי אשראי שאיתם אני משתמשת,
ואני לא יודעת אולי לקחו לי פרטי אשראי נוספים?
אם הייתי יודעת מאיזה אתר זה נפרץ, אדע למחוק רק שם את פרטי האשראי.
חברת האשראי תדע לתת לי את המידע הזה?

• הוסף לסימניות
גיליתי לפני כמה ימים 2 פעולות בכרטיס אשראי שלא זיהיתי (פעמיים גביה של 50$ מאתר אמריקאי לא מוכר) פניתי לחברת אשראי לביטול הכרטיס והצהרתי שלא ביצעתי את הפעולה, ואכן זיכו את החשבון שלי.
השאלה אם אוכל לדעת מאיפה נגנבו פרטי האשראי?
אני קונה בכל מיני אתרים, ויש לי כמה כרטיסי אשראי שאיתם אני משתמשת,
ואני לא יודעת אולי לקחו לי פרטי אשראי נוספים?
אם הייתי יודעת מאיזה אתר זה נפרץ, אדע למחוק רק שם את פרטי האשראי.
חברת האשראי תדע לתת לי את המידע הזה?
אם פרטי האשראי נגנבו לא יעזור למחוק....
זה כבר אצלם
רק לבטל

• הוסף לסימניות
אחרי שביטלת
אם מדובר בכסף גדול, בדפי חשבון מהבנק אפשר לראות איפה בוצעו קניות ואז לבדוק במצלמות בחנויות או בפרטי הקניה בחנות עצמה .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברור שביטלתי את הכרטיס!!
(חברת האשראי לא נותנת אפשרות לבקש החזר אם לא מבטלים)
אבל יש לי באתרים עוד כרטיסי אשראי שמורים.... איך אדע אם לא גנבו גם אותם? לבטל הכללל??
והקניה נעשתה באמצעות אתר אמריקאי שהוא כמו גורם מקשר. (אם הבנתי נכון, סוג של פייפל)
כתוב בפרטי העסקה שנעשתה ממקום מסויים- שם של עיר בארה"ב, ואפילו שעה מסויימת, אבל לא רשום חנות. אלא עסקה אינטרנטית.

• הוסף לסימניות
אני לא משאיר ("שומר") אשראי בשום מקום. גם לא בחשבון גוגל.
אם אתם שואלים אותי אפשר להשאיר בגוגל ופאיפל בלבד

• הוסף לסימניות
איזה אתר מהאתרים הבאים אני צריכה לחשוש?
אליאקספרס, נקסט, שיין, ואתרים של רשתות מהארץ- קידישיק וכו'...?
(בטמו אני קבוע משתמשת בפייפל)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
באמת אתחיל לנהוג יותר בזהירות...
ושימו לב לעקוב אחרי ההורדות שלכם.
במקרה שלי זה היה כרטיס דיירקט, שיורד באותו רגע,
וקצת יותר קשה לעקוב.
כי באתר זה מצטבר כל כמה תנועות להורדה אחת,
ואני צריכה לפתוח ולראות.
זה לא כמו באשראי רגיל שבסוף החודש עוברים על התנועות.
ב"ה ששמתי לב.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה