דרוש מידע האם ניתן להבחן במשרד הכלכלה באופן פרטי?

• פותח הנושא E.T
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם אני רוצה ללמוד מקצוע כלשהו בצורה פרטית.
כיוון שלא משתלם לי להכנס למקום לימודים מסודר ולשלם כמה אלפי שקלים כשאת רוב החומר הנדרש אני ב''ה יודעת מחיי העבודה.

איך אני יכולה לגשת לבחינה מסורת במשרד הכלכלה?
יש כאן משהו שמבין בעניין ויודע אם ניתן לעשות את זה ואיך?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה ללמוד מקצוע כלשהו בצורה פרטית.
כיוון שלא משתלם לי להכנס למקום לימודים מסודר ולשלם כמה אלפי שקלים כשאת רוב החומר הנדרש אני ב''ה יודעת מחיי העבודה.

איך אני יכולה לגשת לבחינה מסורת במשרד הכלכלה?
יש כאן משהו שמבין בעניין ויודע אם ניתן לעשות את זה ואיך?

תודה רבה!!
בעיקרון לא, כי המבחן הוא פרמטר אחד, יש להם עניין שגם תקיף את החומר.
יש מקצועות בודדים בארץ שניתן לקבל עליהם הסמכה רק ממבחן ללא לימודים בפיקוח

• תודה
Reactions: E.T
  • הוסף לסימניות
בעצם כל המורות שמפרסמות על שיעורים פרטיים והגשה למבחנים, איך הם עושות את זה בעצם?
הם הרי לא גוף מוכר?

אלא שמלמדות חשבת שכר, מזכירות, הנה''ח וכ'

• הוסף לסימניות
בעצם כל המורות שמפרסמות על שיעורים פרטיים והגשה למבחנים, איך הם עושות את זה בעצם?
הם הרי לא גוף מוכר?

אלא שמלמדות חשבת שכר, מזכירות, הנה''ח וכ'
יכול להיות שיש להן רשיון הוראה עם הסמכה להגיש למבחן.

• תודה
Reactions: E.T

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה