דרוש מידע האם ניתן להגיש דיחוי עם רשיון נהיגה?

• הוסף לסימניות
אודה למענה כי התאריך כמעט ועובר לי. אין לי תעודת זהות, והתורים במשרד הפנים...........

• הוסף לסימניות
בגדול אם נאבד לך התעודת זהות לא צריך לקבוע תור זה רשום במשרד הפנים ותגיד להם שאתה צריך את התעודת זהות לצבא והם יביאו לך תעודה זמנית באותו רגע
כי התעודת זהות עד שהיא מגיעה גם לוקח זמן..

• הוסף לסימניות
בגדול אם נאבד לך התעודת זהות לא צריך לקבוע תור זה רשום במשרד הפנים ותגיד להם שאתה צריך את התעודת זהות לצבא והם יביאו לך תעודה זמנית באותו רגע
זאת אומרת שאני פשוט מגיע למשרד הפנים ואומר שאני צריך תעודה זמנית? הם נותנים ככה בלי תור או שאני צריך לעשות משהו תחילה?
ואם הם נותנים יש לך מושג אם זה תקף לבנקים? (יש לי איזה בנק שאני צריך לסגור בו איזה עניין, ובלי תעודת זהות אין לי אפשרות לזוז. רמז, הבנק הכי מהיר במדינה שכל פעולה בו נעשית על גב הצבי)

• הוסף לסימניות
במשרד הפנים הם כתבו לפני כמה ימים שאם נאבד התעודת זהות אז אפשר לבוא בלי תור וכן תגיד לפקידה שמוציאה לך את התעודה שתוציא לך תעודה זמנית בינתיים כי אתה צריך את זה לצבא..
לדעתי זה תקף גם לבנקים זה תעודה שבתוקף שלה לשלושה חודשים בערך והיא מתקבלת כל עוד לא מגיעה לך התעודה בדואר
אח שלי גם עשה את זה..

• הוסף לסימניות
היא נראית כמו תעודה מקורית רק שרשום עליה תוקף..

• הוסף לסימניות
צבא עם תעודה זמנית הוא הגיש דיחוי עם התעודה הזמנית..
הוא עשה את זה אז שהיה תורים אבל עכשיו ואתה יכול לראות באתר של משרד הפנים שמי שנאבד לו נכנס בלי תור זה מה שהם עידכנו לפני כמה ימים..

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להעתיק את הקישור אבל צילמתי מסך..
Screenshot_20230503-000857.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה