אם זה פתוח בנטפרי אני יכול להוריד לך כמדומניאין כזו אפשרות ??
אף אחד לא מכיר ?
פתוחאם זה פתוח בנטפרי אני יכול להוריד לך כמדומני
אני בודק קודם האם זה אכן מוריד לי את הכתוביותפתוח
בעברית גם ?
זה הקישור (האמת שיש לי עוד 8 קישורים כאלו, השאל אם זה בסדר מבחינתך ...)
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
יש אפשרות באתר הזהיש ביוטיוב אפשרות של טקסט מתחת הסרטון
למשל אם הסרטון באנגלית, אז אפשר לבחור שיהיה תרגום למטה בעברית
השאלה שלי, האם ניתן להוריד את הסרטון עם הכיתוביות האלו ?
כי אני ניסיתי ולא הצליח לי !
הקישור פתוח, אבל לא מורידיש אפשרות באתר הזה
להעתיק לשם את כתובת הסרטון וללחוץ הורד, ואז לבחור בקובץ התרגום המבוקש. לא יודע אם עובד בנטפרי.![]()
Download subtitles from Youtube, Viki, Viu, Wetv, Kocowa and more
DownSub is a free web application that can download subtitles directly from Youtube, Drive, Viu, Vimeo, Viki, Wetv, Kocowa and more.downsub.com
עוד דרךיש ביוטיוב אפשרות של טקסט מתחת הסרטון
למשל אם הסרטון באנגלית, אז אפשר לבחור שיהיה תרגום למטה בעברית
השאלה שלי, האם ניתן להוריד את הסרטון עם הכיתוביות האלו ?
כי אני ניסיתי ולא הצליח לי !
איך מורידים רק את התרגום ?להוריד עם idm את התרגום, בסיומת vvt
אין לי את זהב-idm אחרי שאתה מוסיף את התרגום הוא מופיע גם להורדה קובץ vvt[ אולי זה רק בגירסאות החדשות של idm]צפה בקובץ המצורף 776253
עכשיו ,תמחוק את הidm עדיף עם revo ותתקין מחדש מכאןאין לי את זה
מה אני צריך לעשות ?
צפה בקובץ המצורף 776262
אולי זה רק למי ששילם עליו ?
כי פתאום עשיתי עדכון והוא כותב לי כך
צפה בקובץ המצורף 776263
אתה הורדת גירסה 12 ויש גירסה 14 שם.@נחום10 טוב, אז עשיתי הפעלה מחדש למחשב וקוביית ההורדה הופיעה
רק האופציה שהבאת עדיין לא מופיעה
צפה בקובץ המצורף 776328
וב14 יש את האופציה הזו ?אתה הורדת גירסה 12 ויש גירסה 14 שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים