האם ניתן להחליף מוצר שנקנה ונפתח?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קנינו טלפון אלחוטי עם 2 שלוחות פנסוניק, יותר מ-400 ש"ח,
רק פתחתי וראיתי שאין לטלפון חור לאוזניה,
בקיצור אין לי מה לעשות איתו כי אני משתמשת המון באוזניה,
האם אפשר להחזיר לחנות?
(רק עטיפה שקופה פשוטה עטפה אותו... כמו עטיפת חלות במאפיית שובע.)

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי בתחום התקשורת זה לא תקף
לפני כמה שנים קניתי פלאפון- הנציג אמר לי ב- 20 שקל לחודש כולל חבילה. (זוכרים עוד את המחירים האלה?)
בקיצור, מה שהיה בתכלית זה 20 מכשיר+ 20 חבילה.
חזרנו לנציג שמכר את זה ואמר: לכו לשירות.
נסענו חיכינו איזה שעתיים בתור ולבסוף אמרו שברגע שפותחים א"א להחזיר כי החוק לא כולל מכשירי תקשורת.
בקיצור, תבררי.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון שהחוק לא כולל מכשירי תקשורת.
המבחן הוא אם נעשה שימוש או לא, יכול להיות שהשתמשתם בסלולרי ההוא, אפילו 5 דקות שיחה, (הם יכולים לראות במערכות שלהם אם נעשה שימוש)
כך שלכאורה לפי חוק אם לא נעשה שימוש בטלפון האלחוטי אפשר להחזיר, ולפי מה שאני יודעת זה שבועיים ולא 3 ימים.
כדאי לבדוק במועצה הישראלית לצרכנות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
טלפון אלחוטי. זה לא תקשורת.
מה שמוגדר תקשורת זה "שירות" לצורך העניין רכישת תוכנית של סלקום.
טלפון אלחוטי זה מכשיר חשמלי לכל דבר. אם נעשה שימוש. אפילו הוכנס לחשמל הצרכן לא זכאי לקבל כספו.
פתיחת הניילון לא גורעת וניתן להחזיר. אני מאמין שבעל העסק יגבה 5 אחוז מהעסקה כי בסופו של דבר הוא יוצא נפסד כי החבילה נפתחה ולא כל לקוח שש לקנות מכשיר "פתוח"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinihil;1150814:
טלפון אלחוטי. זה לא תקשורת.
מה שמוגדר תקשורת זה "שירות" לצורך העניין רכישת תוכנית של סלקום.
טלפון אלחוטי זה מכשיר חשמלי לכל דבר. אם נעשה שימוש. אפילו הוכנס לחשמל הצרכן לא זכאי לקבל כספו.
פתיחת הניילון לא גורעת וניתן להחזיר. אני מאמין שבעל העסק יגבה 5 אחוז מהעסקה כי בסופו של דבר הוא יוצא נפסד כי החבילה נפתחה ולא כל לקוח שש לקנות מכשיר "פתוח"

מחזקת
מכשיר חשמלי, אם לא הוכנס לחשמל, ניתן להחזיר

• הוסף לסימניות
דברתי עם בעל החנות,
המוצר רק נפתח ולא הוכנס לחשמל וכו',
הוא מסכים לתת לי בחזרה זיכוי של 410 ש"ח.
לא כסף, אלא זיכוי,
ושילמתי 445 ש"ח.

מה אומרים?

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יפנה אותי למקום שכתוב זאת במפורש,
כי המוכר לא מסכים בשום אופן!!!!!!!!!
(ועוד הפסדתי 35 ש"ח על הסיפור הזה..)

• הוסף לסימניות
מה איכפת לך לקחת זיכוי ולקנות אצלו טלפון עם חיבור לאזניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1151287:
אשמח אם מישהו יפנה אותי למקום שכתוב זאת במפורש,
כי המוכר לא מסכים בשום אופן!!!!!!!!!
(ועוד הפסדתי 35 ש"ח על הסיפור הזה..)

הוא חייב להחזיר לך את הכסף תאיימי שתיפני למועצה לצרכנות.

• הוסף לסימניות
מעל 50 ש"ח חובה להחזיר כסף!

• הוסף לסימניות
לגבי ה5% הוא צודק ואני מבין אותו (פתחת את אריזת הצלופן ויכול להיות שהוא יפסיד על זה)
לגבי מזומן, הוא חייב להחזיר לך באותו אופן בו בוצעה העסקה ובאם העסקה בוטלה בתוך 7 ימי עסקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה