לי יש.יש לי חדר אמבטיה ללא חלון, אך עם וונטה [מפוח המושך את האויר החוצה]
השאלה שלי היא האם ניתן להפעיל מייבש כביסה רגיל [ללא מעבה] בחדר כזה? הוונטה תתגבר על הפליטה של החום של המייבש?
תודה
תודה. וזה עובד תקין? לא 'חונק' את האמבטיה?לי יש.
גם אצלי ככה.יש לי חדר אמבטיה ללא חלון, אך עם וונטה [מפוח המושך את האויר החוצה]
השאלה שלי היא האם ניתן להפעיל מייבש כביסה רגיל [ללא מעבה] בחדר כזה? הוונטה תתגבר על הפליטה של החום של המייבש?
משתדלת לא להפעיל את המייבש ממש ברצף, אלא לתת מרווח של רבע שעה בין הפעלה להפעלה,וזה עובד תקין? לא 'חונק' את האמבטיה?
לי היה בחדר אמבטיה עם וונטה מייבש עם צינור והיה מעולה.מקפיצה,
לא גורם לעובש ורטיבות בתקרה?
יש מוצר שמתחבר לצינור ומנקז את המים.
למישהו יש נסיון עם זה? זה באמת עובד?
צפה בקובץ המצורף 2079605
היה לכם גם את מכשיר האידוי?לי היה בחדר אמבטיה עם וונטה מייבש עם צינור והיה מעולה.
שזה אומר ?היה לכם גם את מכשיר האידוי?
הכוונה לזה.שזה אומר ?
לענ"ד לא מומלץ בכלליש לי חדר אמבטיה ללא חלון, אך עם וונטה [מפוח המושך את האויר החוצה]
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים