האם ניתן להציל?

• הוסף לסימניות
יש לי סיפור ממש עצוב, שכנתי פרמטה את המחשב ובקשה ממני להעביר את כל החומר למחשב שלי.
הסכמתי בכייף היא הביאה לי את ההרדיסק מהטכנאי וכך העברתי.
אח"כ כשבדקנו מתברר שלמרבה הצער כל התמונות שלהם במשך כל השנים לא עברו למחשב.
יש מה לעשות?
יש דרך להציל?
אם זה היה שלי הייתי מתנחמת , אבל לראות את הצער שלה זה ממש עצוב ולא נעים.
אשמח לכל פיסת מידע.

• הוסף לסימניות
אם אתה מאמין שאפשר למחוק תאמין שאפשר לשחזר

שלום וברכה
יש לי תוכנת שיחזור איני יודע כיצד היא פועלת לאחר פירמוט אך נ"ל ששוה לנסות
מה שצריך לעשות זה לחלץ את התוכנה להתקין אותה ולהשתמש בה, לבחור שישחזר מהדיסק קשיח אותו פירמטו. ניתן לבחור אם ישחזר את כל סוגי המסמכים או רק תמונות או רק וידיאו וכיוצא בזה
אם צריך עזרה בהפעלת התוכנה ניתן לפנות אלי באישי ואשתדל לעזור
בתקוה שיהיה לתועלת מרובה ולא תדעו צער ועגמת נפש אתם ושכינכם

העליתי בעבר את התוכנה ואיני מצליח לעשות לזה קישור אולי תלמד אותי איך עושים, אבל בטח תוכל לראות את זה בסוף הדף בדברים הדומים לאשכול זה

בכל אופן תעשה חיפוש בפורום על הכותרת של הנכתב כאן אם אתה מאמין וכו' ובטח תמצא את זה

• הוסף לסימניות
לדעתי אם זה אחרי פירמוט והתקנה של משהו חדש מעל
רק חברת שיחזור יכולה לעשות את זה הכי טוב שאפשר

• הוסף לסימניות
איך היא פירמטה את המחשב? התקינה ווינדוס מחדש?

• הוסף לסימניות
אני אבדוק את הפרטים וד' יעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה