אוי אוי אוי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שם מדובר על אחרי הלידה...
יש אשכול על להאריך..
משתמע שלגנוב מביטוח לאומי זה בסדרדנו פה בזה הרבה.
פשוט יש אנשים שבתום לב לא אוחזים שיכול להיות גזל ממש כפשוטו.
הכסף לא יוצא מביטוח לאומי, הוא יוצא מהכיס של המעסיק
מדובר על נושא פרווה, כשזה לא 100% מחלה, ואם זה כאילו ביחד עם חופשת לידה אז אולי אפשר.גם בלי קשר לחופשת לידה אפשר לעשות את זה
חופשת לידה מוקדמת זה במקום אחרי הלידהמדובר על נושא פרווה, כשזה לא 100% מחלה, ואם זה כחופשת לידה מוקדמת אז אולי אפשר.
למה שיתן? מה הוא פראייר? אם הוא לא חייב הוא לא יתן.למה לא לשאול את המעסיק
אצלינו זה ברור שמביאים מחלה לפני לידה בידיעת המעסיק
לא צריך לעשות מאחורי הגב לפי דעתי
פשוט להסביר למעסיק את הקושי - בהנחה שזה באמת קושי ולא התארגנות ללידה וכו)
זה בדיוק הענייןלמה שיתן? מה הוא פראייר? אם הוא לא חייב הוא לא יתן.
ולמה הוא לא אומר תצאי לחופשת לידה מוקדמת?
הבנתי שיש רבנים שמתיריםמשתמע שלגנוב מביטוח לאומי זה בסדר
יש כאלה שפשוט לא יכולות לעמודלאחת בלתי נסבל ורידים
שאלתם את הרבנים שלכם?הבנתי שיש רבנים שמתירים
אבל בכל מקרה צריך לדעת את הנתונים
ממי הכסף יוצא...
לא אני פתחתי את האשכולשאלתם את הרבנים שלכם?
כי אני הבנתי שיש רבנים שמתירים גם עוד הרבה דברים
פשוט הרבנים שלי לא שמעו עליהם
התכוונתי למי שעושה מעשים על סמך שמועה ש"יש מי שמתיר את זה"לא אני פתחתי את האשכול
ולא אני מתכננת לקחת מחלה לפני לידה
ולא אני מתכננת להוציא כסף מביטוח לאומי
אז מה יש לי לשאול?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים