האם ניתן להקפיא?

• הוסף לסימניות
1. פלפל ממולא
2. בלינצ'ס במילוי כבד (או אולי את העלים בנפרד ואת המילוי בנפרד?)
3. סיגרים (מפילו) במילוי בשר טחון
???
תודה!!!

• הוסף לסימניות
פלפל ממולא- אין בעיה להקפיא, חשוב מאד להפשיר אותו בחימום איטי, על להבה.

מילוי כבד- אין בעיה.

• הוסף לסימניות
תודה ללללללללי!

• הוסף לסימניות
פלפל ממולא באורז? הייתי מקפיאה אם כן רק לפני הבישול.
סיגרים - לפני טיגון.

• הוסף לסימניות
שלא תעיזי להקפיא פילו אחרי אפיה. אחרי הפשרה זה דיירקט לפח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1381896:
פלפל ממולא באורז? הייתי מקפיאה אם כן רק לפני הבישול.

אין שום בעיה להקפיא אחרי הבישול,
יוצא מצוין.

• הוסף לסימניות
אם רק נכין הכל לפני החג ונבשל בחג איך נסתדר עם אש אחת? גם כשהכל מבושל כבר בקושי אני מסתדרת עם החימום
אשמח להחכים

• הוסף לסימניות
צודקת,
אשמח להחכים גם אני בכל נושא ההתארגנות עם אוכל ל-3 ימים, שבינתיים מאבד טריות או מתקלקל, איך מסדרים ואיך מתארגנים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;1381899:
שלא תעיזי להקפיא פילו אחרי אפיה. אחרי הפשרה זה דיירקט לפח...

גם אם אופים אותו וגם אם מטגנים זה לא הולך טוב אחרי הקפאה?
כי אף פעם לא ניסיתי באמת להקפיא, אבל מישהי אמרה לי שבחימום זה 'מתיבש' וחוזר לקריספיות שלו ??????
ואני לא רוצה באמת להשקיע ואחרכך דיירקט לפח..... אז אשמח לשמוע מנסיונכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה