רבקי ואזנר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי 2 ארונות ואני רוצה לחבר אותם לארון פינתי האם זה אפשרי?
ניתן להחליף פורמייקה לארון? מה המחיר?
באותם ארונות? גם לחבר וגם להחליף פורמייקה?יש לי 2 ארונות ואני רוצה לחבר אותם לארון פינתי האם זה אפשרי?
אפשר להפוך ארון לארון פינתי (עשיתי את זה)זה 2 ארונות בגדים שהעבודה של זה ממש לא יפה ולא נכונה אני רציתי לשדרג את זה ולחבר את זה לארון פינתי וכמובן להחליף פורמייקה שזה יהיה יותר יפה.
עשינו את הארון הזה לפני שנתיים נגר פרטי מאוד השקענו בזה אבל העבודה יצר ממש לא יפה .
כמה עלה לך? עשית את זה לחדר שינה?אפשר להפוך ארון לארון פינתי (עשיתי את זה)
לגבי הנראות החיצונית, אולי תחליפי רק את הדלתות? או תצבעי את הארון?
עשינו לבדכמה עלה לך?
כןעשית את זה לחדר שינה?
איך יצא לך?עשינו לבד
כן
מתעניינת גםמה העלויות של החלפת פורמיקה לארון?
לקחתם נגר?אנחנו עשינו את זה
לוקחים 2 ארונות (או ארון אחד ומחלקים אותו)
בפינה בצד אחד שמנו ארון שבקצה הפינתי יש תליה, מדדנו שדלת אחת עומדת 3-4 ס"מ רחוק יותר מהעומק של הארון בפינה השניה. ואז את השני העמדנו על הדלת השניה של התליה (ואת הידית שמנו הפוך- לתוך הארון- שלא תפריע לארון השני) אולי אני אצייר את זה, אולי יהיה ברור יותר
כמובן שאין פה פרופורציה, רק כדי להסביר
צפה בקובץ המצורף 1666408
מישהו שהעמיד לנו את הרהיטים מחדש.לקחתם נגר?
יצא מאוד יפה וטבעי, מי שלא ידע לא חשב שבעצם שינינו את הארון.איך יצא לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים