דרוש מידע האם ניתן לעבור לבי"ח אחר לאחר הלידה (בכדי להיות בשבת בבי"ח חרדי?)

• הוסף לסימניות
אישה שילדה היום בביח לא חרדי
ורוצה לעבור לפני שבת לבי"ח חרדי
האם יש כזה דבר?
חוקית/מעשית?
נשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
לא.
אפשר לחתום סרוב ולחזור הביתה. אבל אף בית חולים אחר לא יקבל אותה בלי סיבה.

• הוסף לסימניות
לא.
ביה"ח מקבל תשלום קומפלט על הלידה+ אשפוז. אין להם ענין לקבל מישהי שהתשלום עליה כבר התקבל במקום אחר.
אפשר כפי שנכתב לחתום, להשתחרר וללכת לבית החלמה/ לבית

• הוסף לסימניות
לא.

התשלום על יולדת כולל לידה בלבד ולא ימי אישפוז
משך האישפוז תלוי בהחלטת בית החולים
ולכן שום בית חולים לא יקבל יולדת לאישפוז אחרי ששוחררה מבית חולים אחר.

• הוסף לסימניות
שתלך לבית החלמה.
או להדסה בייבי.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תינוק שהשתחרר מתינוקיה לא חוזר בשום מקרה.. כנראה היא צריכה בית החלמה חרדי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר שמעתי על שתי יולדות שחזרו הביתה פחות מיומיים מהלידה, אחת לא רצתה להשאר בחג הראשון בביה"ח ועוד אחת לא רצתה להשאר בשבת בביה"ח, והן נשארו שפויות ובריאות...

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
תינוק שכבר השתחרר לא חוזר חזרה לתינוקיה
במקרים נדירים צריך סיבה מאוד מאוד טובה שכן יחזור
בעין כרם, אשה שמתאשפזת חזרה תוך חמישה ימים מהלידה, התינוק שלה חוזר לתינוקיה.

• הוסף לסימניות
תינוק שכבר השתחרר לא חוזר חזרה לתינוקיה
במקרים נדירים צריך סיבה מאוד מאוד טובה שכן יחזור
אני חזרתי לחדר תינוקות אחרי יום או יומיים עם צהבת גבוהה ואפילו קיבלתי "מיטה" במסדרון (בביקור חולים)

• הוסף לסימניות
כבר שמעתי על שתי יולדות שחזרו הביתה פחות מיומיים מהלידה, אחת לא רצתה להשאר בחג הראשון בביה"ח ועוד אחת לא רצתה להשאר בשבת בביה"ח, והן נשארו שפויות ובריאות...

מזל טוב!
זה תלוי בהרבה גורמים
המצב בבית וכמה עזרה יש בו
ואופי התינוק

אני פעם חזרתי הביתה 30 שעות מהלידה
ואת הסיוט הזה אני לא אשכח לעולם.
חייבים עזרה או אחות לילה כדי לעשות את זה לדעתי.

• הוסף לסימניות
גורמים
המצב בבית וכמה עזרה יש בו
ואופי התינוק

אני פעם חזרתי הביתה 30 שעות מהלידה
ואת הסיוט הזה אני לא אשכח לעולם.
חייבים עזרה או אחות לילה כדי לעשות את זה לדעתי.
אני חזרתי אחרי 36 שעות היה בסדר גמור. (אבל הרגשתי ממש בסדר והיתה לי עזרה עם הגדולים- חזרתי לבית של אמא שלי בלי הילדים הגדולים)

• תודה
Reactions: liv
  • הוסף לסימניות
אחותי עברה בית חולים אחרי שהתלוננה על השירות.. כן העבירו אותה למקום אחר

• הוסף לסימניות
אחותי עברה בית חולים אחרי שהתלוננה על השירות.. כן העבירו אותה למקום אחר
יכולה לפרט?
מה היה התלונה?
עברה לביח בעיר אחרת?
ואיך עברה? אמבולנס?
על חשבון מי?

• הוסף לסימניות
אני חזרתי לחדר תינוקות אחרי יום או יומיים עם צהבת גבוהה ואפילו קיבלתי "מיטה" במסדרון (בביקור חולים)
אנחנו נכנסנו למחלקת ילדים בגיל 5 ימים
(וקיבלתי כורסה נפתחת... 🫣)

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט?
מה היה התלונה?
עברה לביח בעיר אחרת?
ואיך עברה? אמבולנס?
על חשבון מי?
נראלי עם אמבולנס זה היה לפני 3 שנים..
התלוננה על יחס של מיילדת. ולא נתנו לה להיכנס עם מלווה ללידה ראשונה!. זה היה בתקופת הקורונה אבל עדיין היה אפשר להכניס מלווה אחד. והמיילדת כאילו התנקלה לה.. טראומה.
ואז היא התלוננה והעבירו אותה לבי''ח אחר בלי שום בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה