האם ניתן לפצל מסך לשנים בוינדוס 7

• הוסף לסימניות
האם ניתן לפצל את מסך המחשב, שבחלק אחד למשל יוצג קבוע תוכנת מצלמות האבטחה, ובחלק השני יעלו שאר התוכנות?
[ווינדוס 7]
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2284823:
אם אפשר איזה רמז איך :)
[את החלוקה ע"י גרירת החלון אני מכיר, רק שזה לא פתרון כי זה לא מקבע את החלק הזה לתוכנה מסויימת. אני מחפש חלוקה קשיחה]
תודה

• הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שתי מסכים , מכאן מה עוד אתה צריך , מה המשמעות של "חלוקה קשיחה" ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2284928:
אם יש לך כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שתי מסכים , מכאן מה עוד אתה צריך , מה המשמעות של "חלוקה קשיחה" ?
אני מתכוין לשני אופציות שמטרתם אחת: לראות שני תצוגות שונות בכל מסך, כלומר לכאורה שולחן עבודה נפרד בכל מסך במסך אחד למשל יהיה את הוורד, כרום וכל שאר התוכנות, ובמסך השני יהיה קבוע את מצלמות האבטחה.
אבל שזה יהיה ללא צורך בשינוי גודל החלונות.

ושני האופציות שהתכוונתי:
1] שני מסכים פיזית.
2] באותו מסך לחלק את התצוגה לשני שולחנות עבודה בו זמנית.

תודה

• הוסף לסימניות
בבקשה תוכנה שמחלקת את המסך
מקור מכאן תוצרת הארץ :)

קבצים מצורפים

• חלוקת מסך.zip
    KB 16.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
סליחה אבל אינני מבין עדיין במדוייק לאחר שיש שתי מסכים נפרדים עם אפשרות לגרור חלון מכאן לכאן מה הצורך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2285979:
סליחה אבל אינני מבין עדיין במדוייק לאחר שיש שתי מסכים נפרדים עם אפשרות לגרור חלון מכאן לכאן מה הצורך

הוא רוצה שאחרי שהוא מציג במסך אחד את הדפדפן של המצלמות, התוכנות שיפתח אחרי זה, כולם כולם ייפתחו במסך השני, ולא יצטרך כל פעם לגרור את החלון למסך השני...
ככה אני הבנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;2287731:
הוא רוצה שאחרי שהוא מציג במסך אחד את הדפדפן של המצלמות, התוכנות שיפתח אחרי זה, כולם כולם ייפתחו במסך השני, ולא יצטרך כל פעם לגרור את החלון למסך השני...
ככה אני הבנתי

הבנת נכון.
אם כי לעת עתה ניסיתי לחבר שני מסכים [אחד ליציאת VGA ואחד ליציאת DVI] והגדרתי אותם כ"הרחב" ואח"כ גררתי את חלון המצלמות למסך השני, ושאר התוכנות נפתחות לי במסך הראשון כמו שרציתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2288428:
אז הסתדרת למעשה?

כן. ניסיתי וראיתי שלמרות ששני המסכים מוגדרים כמסך אחד [הרחב], עם זאת יש ביניהם חלוקה. שניהם יחד וכל אחד לחוד:).
תודה

• הוסף לסימניות
ניתן בהחלט, רק יש לקחת בחשבון שאם אתה עובד עם תוכנות גרפיקה וכדומה עלולה לבוא פגיעה בביצועים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה