כללי האם ניתן לקנות בימינו דיסקים עם תמונות וקבצים וקטורים?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש למישהו מידע - אשמח לשמוע!
(תמונות מחולקות לתת נושאים וקבצים וקטוריים - עדיף כמובן פתוחים באילוס וכד'...)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שאלה טובה עם הדגשה על "בימינו"

שמעתי מטכנאי שבקרוב כבר לא יהיו כונני דיסקים במחשבים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;916554:
אני חושבת שראיתי באריג'נט, לא מזמן. (וזה הפליא...)

אין לי מושג מה יש בהם ואיך הם ערוכים...

אפשר פרטים? טלפון? קישור? (נתיבית)
תודה!

• הוסף לסימניות
2008 © כל הזכויות שמורות לאריג'נט בע"מ | לינקולן 12 ת"א, 67134 | טלפון: 03-5615322 | פקס: 03-5615277

העתקתי לך את הפרטים מתחתית האתר שלהם,
ובהודעה הקודמת גם יש קישור, שהוספתי באותה דקה שהגבת :)

• הוסף לסימניות
תכתבו בגוגל עיטורים ויקטורים, תקבלו דברים מדהימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתלה;917316:
תכתבו בגוגל עיטורים ויקטורים, תקבלו דברים מדהימים

אני מחפשת לקניה ללא זכויות.

• הוסף לסימניות
מסטרפונט עשו מבצע בעבר שמקבלים גם דיסק עם תמונות ווקטורים.
אולי מישהו פה זוכר או שאפשר לברר אצל החברה.
בזמנו שביררתי ואמרו לי שאימג' בנק מוכרים גם כן דיסקים. שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
גם פונטביט נתנו לי כשרכשתי חבילה - דיסק ומנוי שנתי לאתר שאפשר להוריד כל יום 35 תמונות או וקטור. האתר הוא ICLIPART ואפשר כמובן לעשות שם מנוי בתשלום במחיר מוזל מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;917457:
גם פונטביט נתנו לי כשרכשתי חבילה - דיסק ומנוי שנתי לאתר שאפשר להוריד כל יום 35 תמונות או וקטור. האתר הוא ICLIPART ואפשר כמובן לעשות שם מנוי בתשלום במחיר מוזל מאד.

האם זה גם תמונות וגם וקטוריים?
אפשר קישור בבקשה?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;917349:
מסטרפונט עשו מבצע בעבר שמקבלים גם דיסק עם תמונות ווקטורים.
אולי מישהו פה זוכר או שאפשר לברר אצל החברה.
בזמנו שביררתי ואמרו לי שאימג' בנק מוכרים גם כן דיסקים. שווה לבדוק.

יש לך אולי טלפון שלהם?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה