כללי האם ניתן לקנות תמונה בודדת באתרי התמונות?

• הוסף לסימניות
האם משהו מכיר אופציה לקנייה בודדת של תמונות ולא לפי חבילות?

• הוסף לסימניות
ודאי

כי התשלום הוא לפי קרדיטים ולא לפי תמונות.
כלומר את קונה חבילה של קרדיטים, ורוכשת בה כמה תמונות שנכנסות לך.
אם נכנסת תמונה אחת- יופי :)
ואם נשארת עם עודף קרדיטים- גם יופי, יישאר לך לפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;433370:
כי התשלום הוא לפי קרדיטים ולא לפי תמונות.
כלומר את קונה חבילה של קרדיטים, ורוכשת בה כמה תמונות שנכנסות לך.
אם נכנסת תמונה אחת- יופי :)
ואם נשארת עם עודף קרדיטים- גם יופי, יישאר לך לפעם הבאה.

בדיוק לזה התכוונתי שאין לי צורך...
אני מעוניין בתמונה בודדת ועוד תמונה מאתר אחר בלי לקנות חבילת קרדיטים. לא בא לי כרגע להתחייב להם

• הוסף לסימניות
לא ניתן...
לפחות לא ב ISTOCK. ואני מאמינה שגם בשאר.
כמו ש"שלדג" כתבה לך אתה צריך לקנות קרדיטים לפי חבילה, אי אפשר לקנות קרדיטים בודדים.

• הוסף לסימניות
נכון! גם אני חושבת כך... (לא שזה עוזר לי...)

• הוסף לסימניות
לא רואה כל בעיה
קח חבילת מינימום של 15 קרדיטים ב-15 דולר באתר 123rf
או 12 קרדיטים ב-18 דולר באייסטוק וכד' תבדק מאיזה אתר מצאת תמונה מתאימה
זה משימה קשה לגרפיקאי להשתמש בזה?? יש בכלל אופציה להסתדר בלי זה??
ברגע שתתחיל לראות איך עובדים בצורה מקצועית, לא תבין איך הסתדרת פעם..
הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה