כללי האם ניתן לשטח בפידיאף את הקובץ הויקטורי

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי קובץ מוכן בקורל,
אני צריכה להגדיל אותו, אך שישתנה בפרופורציה כלומר שקו אאוטליין מס' 2 יגדל ל-4 לדוג', (ואין מצב להחליף ידני,)
לכן אני מייצאת לפידיאף כי אני מעוניינת שישאר ויקטורי ומייבאת שוב לקורל, אך הקובץ מגיע ויקטורי וניתן לפירוק, כך שזה לא עוזר לי לבעיה
שאלתי:
האם ניתן בפידיאף לשטח את הקובץ? ושישאר באיכות ויקטורית?

• הוסף לסימניות
מה שאת צריכה זה לא לשטח אלא לאחד וזה לא פשוט באלמנטים ווקטורים כידוע.

מצד שני יש אפשרות שבהגדלה קווי ההיקף יגדלו באופן יחסי, אז מה בדיוק הבעיה

• הוסף לסימניות
מצד שני יש אפשרות שבהגדלה קווי ההיקף יגדלו באופן יחסי, אז מה בדיוק הבעיה <!-- / message -->
הבעיה, שהקובץ כבר קיים, ואני צריכה להגדיל אותו לפי4
כך שקו חיתוך שעשיתי בקטן בעובי 2, נבלע כשמדובר בגודל כפול ממנו ב-4 כלומר אני צריכה לשנות את עובי הקו ל-3 לדוג'
ובמקום להגדיל כל קו פי 4 (שמצויים בגדלים שונים) רציתי שיגדל בפרופורציה
אני יודעת שניתן לסמן בתיבת השיח של הקו אפשרות הגדלה באופן פרופורציונלי, אך מה אעשה כשחלקם מסומנים כך וחלקם לא,
האם אפשר גם לקבוצה המורכבת ממס' עוביים לסמן V באפשרות הנ"ל?
(מקווה שלא סיבכתי, אם יהיה צורך אשמח להסביר שוב כי עדיין לא מצאתי פתרון הולם)

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות של המרת קו לאובייקט, וכך את פותרת את כל הבעיות!

• הוסף לסימניות
אגב אם כבר בענין זה,
יש אפשרות שיטוח כך שהאלמנטים יחתכו אחד את השני ולא יהיה ניתן לפרק את הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;522004:
אגב אם כבר בענין זה,

בקורל? יש לך אפשרות של TRIM או INTERSECT

• הוסף לסימניות
אבל זה בעייתי בקובץ מרובה אלמנטים כמו שכתב למעלה נקי כפיים
(אם הבנתי נכון שלזה התכוון)

• הוסף לסימניות
בקורל X5 זה עובד גם על הרבה אלמנטים ביחד. יכול להיות שגם בגרסאות קודמים. בכל מקרה, צריך לנסות לעבוד עם האפשרויות הללו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;522004:
אגב אם כבר בענין זה,

בקוי היקף- אאוטליין אין מצב זה יצור התנגשויות כאלה שלא תצאי מזה.

באלמנטים זה בפירוש מעשי אבל כדאי לעשות איזור איזור לבד ואחכ לאחד את הכל כי כך יש שליטה על באגים אפשרים בדרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה