שואב שוטף האם ניתן לתפעל שואב אבק רובוטי [רובורוק שיאומי] עם אינטרנט נטפרי ופלאפון כשר?

• הוסף לסימניות
שלום,
רוצה לקנות שואב אבק רובוטי
מתכננת לקנות כנראה שיאומי או רובורוק
אך הבנתי שהשליטה על הפונקציות היא דרך אפליקציה
האם יש דרך לעקוף זאת?
או לעשות התקנה חד פעמית דרך מישהו אחר?
יש לי מחשב עם חסימה של נטפרי ופלאפון כשר, כיצד ניתן להפיק את המקסימום מרובוט כזה עם חסימה כזו?
אשמח לכל מי שיש לו ניסיון בענין או קנה את המכשיר והצליח להפעילו למרות חסימות כלעיל

• הוסף לסימניות
אני מפעילה ככה ונהנית מאוד

התוספות ע"י האפליקציה הם רק ההפעלה מרחוק והנקיון האינטנסיבי של שטח מסוים

היה נחמד אבל בכלל לא קריטי

• הוסף לסימניות
אני מפעילה ככה ונהנית מאוד

התוספות ע"י האפליקציה הם רק ההפעלה מרחוק והנקיון האינטנסיבי של שטח מסוים

היה נחמד אבל בכלל לא קריטי

מישהו אמר לי שניתן לעשות התקנה חד פעמית דרך סמארטפון של מישהו אחר ואחר כך עובד עם מחשב נטפרי שמעתם על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אני
שלום,
רוצה לקנות שואב אבק רובוטי
מתכננת לקנות כנראה שיאומי או רובורוק
אך הבנתי שהשליטה על הפונקציות היא דרך אפליקציה
האם יש דרך לעקוף זאת?
או לעשות התקנה חד פעמית דרך מישהו אחר?
יש לי מחשב עם חסימה של נטפרי ופלאפון כשר, כיצד ניתן להפיק את המקסימום מרובוט כזה עם חסימה כזו?
אשמח לכל מי שיש לו ניסיון בענין או קנה את המכשיר והצליח להפעילו למרות חסימות כלעיל
גם רוצה לקנות
איזה דגם את קונה?

• הוסף לסימניות
אני

גם רוצה לקנות
איזה דגם את קונה?
כרגע נראה שהרוח פה נושבת לכיוון רובורוק שיאומי 6 או 5 אבל לא הוחלט סופית
במיוחד שחשוב לי לדעת שמסתדרים עם זה מצוין בלי אפליקציה...
יש מישהו שקנה והצליח להפעיל את הפונקציות דרך אפליקציה של מישהו אחר/חבר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו רובוט של רובורוק.
גם לי יש טלפון כשר, וחסימה על האינטרנט הביתי של נטפרי.
מה שתכננתי לעשות, זה לקנות טאבלט פשוט. להוריד תעודת אבטחה של נטפרי, לגלוש על האינטרנט הביתי, ועל הטבלט להתקין את האפליקציה.
הנקודה היא שטרם הצלחתי להתקין את האפליקציה על הטאבלט:(
אשמח לעזרה מקוראי האשכול..

• הוסף לסימניות
אם אין לי גישה לאפליקציה,
יש לי מה לקנות את השואב הרובוטי
הוא יהיה אפקטיבי?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
מה שתכננתי לעשות, זה לקנות טאבלט פשוט. להוריד תעודת אבטחה של נטפרי, לגלוש על האינטרנט הביתי, ועל הטבלט להתקין את האפליקציה.
תתקשרי ליבואן/חברה ממנה קנית והם ידריכו אותך צעד אחר צעד. זה מה שאנחנו עשינו.

• הוסף לסימניות
נשמח ממש אם תשתפו אחר כך אם הצלחת להפעיל כראוי גם ללא אפליקציה וכן אם את מרוצה מהמכשיר וממה את מרוצה וממה לא...

• הוסף לסימניות
אפשר להתקין על המחשב אימולטור בלוסטאק
ולהוריד אליו את האפליקציה
תחפשי בהסטוריה

• הוסף לסימניות
האפליקציה של השואב היא בגדול משמשת רק לשידרוגים.
כמו הנמכת/הגברת עוצמת השאיבה.
טיימר.
ניהול איזה חדר השואב לא יכנס.
ועוד פיצ'רים.
אבל בגדול אין צורך באפליקציה.

שאגב פתוחה בנטפרי. אבל רק דרך אנדרואיד או מחשב עם תוכנה שמדמה אנדרואיד.

• הוסף לסימניות
@מירי עוס
מה עשית בסוף,
את משתמשת ברובוט גם בלי האפליקציה?
זה יעיל?
תודה
נשמח ממש אם תשתפו אחר כך אם הצלחת להפעיל כראוי גם ללא אפליקציה וכן אם את מרוצה מהמכשיר וממה את מרוצה וממה לא...
לעת עתה טרם הצלחתי להתקין את האפליקציה.
לא יודעת אם הקושי הוא בגלל נטפרי, שמא בגלל שהטבאלט ישן, או קשיים טכניים שלי.
כך שאני משתמשת כרגע רק בפונקציית השאיבה, מאחר ואמרו לי שהשטיפה יותר פונקציונאלית כאשר משתמשים באפליקציה.
יש לי רצפה מבריקה, וזה עושה עבודה נהדרת, נראה ממש שטוף, לאחר כפעמיים של סיבוב.[

• הוסף לסימניות
לעת עתה טרם הצלחתי להתקין את האפליקציה.
לא יודעת אם הקושי הוא בגלל נטפרי, שמא בגלל שהטבאלט ישן, או קשיים טכניים שלי.
כך שאני משתמשת כרגע רק בפונקציית השאיבה, מאחר ואמרו לי שהשטיפה יותר פונקציונאלית כאשר משתמשים באפליקציה.
יש לי רצפה מבריקה, וזה עושה עבודה נהדרת, נראה ממש שטוף, לאחר כפעמיים של סיבוב.[

מירי, עכשיו אחרי שניסית את הרובוט האם לדעתך מתאים לבית עם ילדים? או רק לבתים מצוחצחים?
האם את מסדרת פיקס לפני שמפעילה אותו?
שתפי בחווית משתמש כדי שנדע אם זה מתאים לנו:)

• הוסף לסימניות
מירי, עכשיו אחרי שניסית את הרובוט האם לדעתך מתאים לבית עם ילדים? או רק לבתים מצוחצחים?
האם את מסדרת פיקס לפני שמפעילה אותו?
שתפי בחווית משתמש כדי שנדע אם זה מתאים לנו:)
יש לי בית עם ילדים, ב"ה, וממש לא מצוחצח בנטייתו הטבעית ;) ..
אבל אני די מסדרת פיקס לפני שאני מפעילה את הרובוט. בעיקר דואגת להרים את חלקי הפליימוביל הבינוניים ושאר דברים בסגנון, כדי שלא יתקע לרובוט בשיניים (את הקטנים הוא פשוט שואב).
מצד אחד זה קצת בסה, מצד שני, זה מדרבן את כל בני הבית (כולל הילדים, בינתיים) לסדר היטב.
בגדול, אני מאוד מרוצה.

אמא שלי למשל, מפעילה אותו בלי לסדר פיקס. אומנם, אין לה ילדים בבית, אבל גם הנכדים עושים מספיק בלאגן..אומנם לא יוצא נקיון מושלם, ולפעמים הרובוט נתקע, אבל גם די בסדר.

• הוסף לסימניות
יש לי בית עם ילדים, ב"ה, וממש לא מצוחצח בנטייתו הטבעית ;) ..
אבל אני די מסדרת פיקס לפני שאני מפעילה את הרובוט. בעיקר דואגת להרים את חלקי הפליימוביל הבינוניים ושאר דברים בסגנון, כדי שלא יתקע לרובוט בשיניים (את הקטנים הוא פשוט שואב).
מצד אחד זה קצת בסה, מצד שני, זה מדרבן את כל בני הבית (כולל הילדים, בינתיים) לסדר היטב.
בגדול, אני מאוד מרוצה.

אמא שלי למשל, מפעילה אותו בלי לסדר פיקס. אומנם, אין לה ילדים בבית, אבל גם הנכדים עושים מספיק בלאגן..אומנם לא יוצא נקיון מושלם, ולפעמים הרובוט נתקע, אבל גם די בסדר.
בתכלס
שווה את ההשקעה?
לשלם 1000++++ ולהמשיך לסדר
אז מה את בס"ה חוסכת? טיטוא פעם ביום?
ממש מגרה אותי לקנות ולא יודעת מה מרוויחים מזה.
מדמיינת בית מבריק תמיד....

• הוסף לסימניות
בתכלס
שווה את ההשקעה?
לשלם 1000++++ ולהמשיך לסדר
אז מה את בס"ה חוסכת? טיטוא פעם ביום?
ממש מגרה אותי לקנות ולא יודעת מה מרוויחים מזה.
מדמיינת בית מבריק תמיד....
גם אנחנו שואלים את אותה השאלה...
אם מישהו יכול לעזור לנו להבין קצת יותר האם זה רלוונטי לבית עם ילדים, כיסאות, ארונות, בימבות וכל דבר אחר...
אם לדוגמא לא מסדרים, האם אפשר להדליק ולקוות שהוא יעשה משהו, ואז להוציא את החלקים שהוא בולע?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו שואלים את אותה השאלה...
אם מישהו יכול לעזור לנו להבין קצת יותר האם זה רלוונטי לבית עם ילדים, כיסאות, ארונות, בימבות וכל דבר אחר...
אם לדוגמא לא מסדרים, האם אפשר להדליק ולקוות שהוא יעשה משהו, ואז להוציא את החלקים שהוא בולע?
מצטרפת לשאלה שלך...
אחכה בסבלנות לתגובותיהם של אלה שכבר קנו ויסכימו לשתף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה