שואב שוטף האם ניתן לתפעל שואב אבק רובוטי [רובורוק שיאומי] עם אינטרנט נטפרי ופלאפון כשר?

• הוסף לסימניות
לי יש רובוט של שיאומי כמעט 4 שנים
התועלת היחידה והבלעדית של הדבר הזה זה "איסוף פירורים ואבק"
אתם מבינים לבד שהוא לא ירים מהרצפה כוס ח"פ שילד השליך...
אתם מבינים לבד שהוא לא יכול להילחם בכתם עקשן של משהו דביק..
אתם מבינים לבד שאם אין לו אפשרות לעבור אז הוא חג סביב עצמו עד שמתייאש...
אם כל הרצפה פנויה ונקייה מעצמים גדולים ומסורבלים אז הוא יחסוך לכם את טיטוא הפירורים והחולות וגושי האבק (זה גם משהו...)

לפחות 5 אנשים בעלי רובוט כבר הסכימו איתי (כך שלא נראה שפספסתי משהו)
לגבי התפעול, פעם ראשונה הגדרתי מסמרטפון של שכן ומאז כ4 שנים ההגדרות קבועות. (אחרי שבוחרים את ההגדרות שמתאימות לכם אין כ"כ מה לשנות)

• הוסף לסימניות
לי יש רובוט של שיאומי כמעט 4 שנים
התועלת היחידה והבלעדית של הדבר הזה זה "איסוף פירורים ואבק"
אתם מבינים לבד שהוא לא ירים מהרצפה כוס ח"פ שילד השליך...
אתם מבינים לבד שהוא לא יכול להילחם בכתם עקשן של משהו דביק..
אתם מבינים לבד שאם אין לו אפשרות לעבור אז הוא חג סביב עצמו עד שמתייאש...
אם כל הרצפה פנויה ונקייה מעצמים גדולים ומסורבלים אז הוא יחסוך לכם את טיטוא הפירורים והחולות וגושי האבק (זה גם משהו...)

לפחות 5 אנשים בעלי רובוט כבר הסכימו איתי (כך שלא נראה שפספסתי משהו)
לגבי התפעול, פעם ראשונה הגדרתי מסמרטפון של שכן ומאז כ4 שנים ההגדרות קבועות. (אחרי שבוחרים את ההגדרות שמתאימות לכם אין כ"כ מה לשנות)
תכלס את ממליצה?
שווה את העלות והמקום אחסון שתופס לך בבית?
באיזה תדירות את משתמשת בו?
האם יש לדעתך רובוטים מוצלחים יותר שהביצועים שלהם יותר משכנעים מהנ"ל?
תודה מראש על התשובות

• הוסף לסימניות
תכלס את ממליצה?
השאלה אם אני ממליץ...
שווה את העלות והמקום אחסון שתופס לך בבית?
כל אחד בהתאם למצבו הכלכלי וגודל הבית... לי היה שווה!
באיזה תדירות את משתמשת בו?
מכוון כל בוקר לשעה 10 כשאין אף אחד בבית. לא תמיד הבית מסודר כך שמקסימום עשה לפחות חלק (הוא עומד בפינת הסלון)
האם יש לדעתך רובוטים מוצלחים יותר שהביצועים שלהם יותר משכנעים מהנ"ל?
כן. החדשים של שיאומי. בקרוב אקנה בע"ה את החדש. את הישן אעלה לקומה העליונה שמשום מה הופלתה לרעה עד עתה..

• הוסף לסימניות
בראשית דבריי אציין שאין לי מניות בשיאומי..:)
אנו קנינו את הדגם החדש של שיאומי רובורוק S6 MAX, ואנו מאוד מאוד מרוצים.
אומנם צריך לסדר לפניו, אבל זה מינוס שטומן בחובו פלוס...אחרי שמתרגלים לא לוקח יותר מ15 דקות, מקסימום.(רוב חלקי המשחקים הקטנים אצלי מפוזרים בחדר משחקים, ולא סלון/מטבח/חדר ילדים).
יש לי רצפות מבריקות, כך שלאחר שאיבה של פעמיים הבית נראה מבריק ויפה מאוד. זה טיטוא טוב יותר ממטאטא..
גם השטיפה עושה ממש יפה את העבודה. שיהיה ברור, לא במקום שטיפה חד שבועית, אבל לפני שבת ואחרי שבת, אנו שולחים אותו לשני סיבובים של שטיפה, והבית נראה ממש נקי ומתחוזק.
בקיצר, אנו ממאווד מרוצים.

• הוסף לסימניות
@מירי עוס אשמח לשמוע אם את עדיין מרוצה מהרוברוק, עושה את העבודה?
את ממליצה לבית עם ילדים?
אם אין לי אופציה של האפליקציה יש מצב להסתדר?
איפה קנית? אני מצאתי הכי זול ב 1900 יש בפחות?
@עוסית , קנית בסוף משהו?
אשמח לשמוע חוות דעת
סליחה על עומס השאלות
אני כבר מבררת מלאאאאאאאא זמן וזהו, החלטתי לקנות.
תודה רבה לכולן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה