השקעות האם נכון להימנע בתקופת מכפילים גבוהים מלקחת הלוואה בריבית ולהשקיע בסנפ

האם נכון להימנע בתקופת מכפילים גבוהים מלקחת הלוואה בריבית ולהשקיע בסנפ?

• סה"כ מצביעים
    9
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
נכון להימנע מזה בכל זמן נתון
למעט מקרים מיוחדים כמו הכנסה פנויה גבוהה וריבית מאד טובה וזמן השקעה ארוך
המכפילים "הגבוהים" הם הדאגה האחרונה שצריכה להיות לך

• הוסף לסימניות
הדגשה: לקחת הלוואה בזמן הקרוב ובריבית
אתה שואל כמו אוריה רק הפוך...

לאדם מאוד צעיר, מאוד פאסיבי ועם איתנות פיננסית.
יש מקום לשקול מינוף
אם חסר אחד התנאים, עדיף להמתין עם המינוף.

• הוסף לסימניות
הסקר נחרץ מידי.
אין לי אפשרות להשיב.

התשובה שלי: המכפילים אמורים להוות שיקול מסויים בנכונות למינוף. אבל שיקול די משני ביחס לשיקולים האחרים.
לטווחים קצרים יותר ובריבית גבוהה יותר, השיקול הזה יכול להיות משמעותי יותר.

• הוסף לסימניות
הסקר נחרץ מידי.
אין לי אפשרות להשיב.

התשובה שלי: המכפילים אמורים להוות שיקול מסויים בנכונות למינוף. אבל שיקול די משני ביחס לשיקולים האחרים.
לטווחים קצרים יותר ובריבית גבוהה יותר, השיקול הזה יכול להיות משמעותי יותר.
הסקר בא לומר גם למי שמוכן למנף (הוא קצת גם מוגבל ביכולת המינוף אבל רוצה את זה)
האם עכשיו זה זמן להמתין?

במילים אחרות האם נכון לתזמן הלוואה בזמן כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה