האם נכון שבסוף החודש הזה טלפונים דור 3 כבר לא רלוונטים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות טלפון יאנג (והוא כידוע דור 3)
חברה אמרה לי שבסוף השנה הלועזית (שלושה שבועות מהיום) הוא כבר לא יעבוד לי
האם נכון השמועה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות טלפון יאנג (והוא כידוע דור 3)
חברה אמרה לי שבסוף השנה הלועזית (שלושה שבועות מהיום) הוא כבר לא יעבוד לי
האם נכון השמועה?
מתוך האתר של משרד התקשורת רשום 2025 לא 2024
  • החל מיום 1.1.2023, מפעילי התקשורת הסלולרית לא יהיו רשאים לחבר לרשת שלהם ציוד קצה רט"ן הפועל אך ורק בטכנולוגיות ישנות ("דור 2", "דור 3") או ציוד קצה רט"ן הפועל גם בטכנולוגיות חדשות ("דור 4" – LTE, "דור 5" – IMT2020) אך אינו תומך בטכנולוגיית VOLTE*. כמו כן לא יהיו מפעילי התקשורת הסלולרית רשאים לחבר לרשת שלהם גם ציוד קצה רט"ן אשר משמש כדיבורית לרכב וציוד קצה רט"ן המשמש כ - M2M/IOT ומסוג מודם סלולרי שאינם תומכים ברשתות "דור 4". יחד עם זאת, מפעילי התקשורת ימשיכו לתת שירות דור 2 ודור 3 לציוד כאמור, על סוגיו השונים, שחובר לרשתות שלהם לפני מועד זה – וזאת עד למועד הסגירה הסופי של הרשתות שקבוע ליום 31.12.2025, אלא אם יאשר המשרד מועד מוקדם מאשר 31.12.2025 בכפוף לתנאים שפורטו בתיקון הרישיון**.

• הוסף לסימניות
ובעברית פשוטה?
לא מבינה בנושאים האלה
רק לא מעונינת לקנות טלפון למספר שבועות...

• הוסף לסימניות
רשום עד 31.12.25 או מוקדם יותר לפי החלטות משרד התקשורת
עדיף לך לקנות דור 4
בכל החנויות הרשמיות כבר לא מוכרים דור שלוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה