לא מקבלים כלום. את כל הניסיון מקבלים בשטח. מה שכן, המשכורת היא חצי ממה שמקבלים עם תואר.גם אם כן, לדעתי לא שווה את הכסף.
בלי קשר בלימודים מקבלים כלים להתמודדות עם הוראה שקצת קשה לשרוד בלעדיהם.
אולי היה לה תואר בתכנותאני מכירה אישית מישהי שלא מצאה בתכנות הלכה לעבוד בהוראה משרד החינוך..
אומנם זה מ"מ ולא קבוע, ומשכורת לא מי יודע מה.
אבל בתור התחלה זה נחמד. אפשר זה כן.
בהצלחה.
מניסיון שלי השטח לבד לא שווה כלום, כמובן שגם לימודים בלי פרקטיקה לא שווים הרבה.לא מקבלים כלום. את כל הניסיון מקבלים בשטח. מה שכן, המשכורת היא חצי ממה שמקבלים עם תואר.
דווקא לא.אולי היה לה תואר בתכנות
לא תמיד זה נכון. יש כאלה שזה בא להם בגנים.ים מקבלים כלים להתמודדות עם הוראה שקצת קשה לשרוד בלעדיהם.
הכול נכון, בסוף אנחנו מדברים על תחום עם המון משתנים, איזה מוסד מלמדים, מה אופי הילדים, עולם שלם, אין בזה כללים.לא תמיד זה נכון. יש כאלה שזה בא להם בגנים.
אני יודעת על לא מעט שלמדו הוראה ובסוף לא הסתדרו ויש גם את ההפך.
בסוף אם זה מתאים או לא. יש את האלו שנולדו לכך.
חלילה, מי כמוני יודעת, אני בעלת תעודה למקצוע.הכול נכון, בסוף אנחנו מדברים על תחום עם המון משתנים, איזה מוסד מלמדים, מה אופי הילדים, עולם שלם, אין בזה כללים.
להגיד שללימודים אין ערך זה לא נכון
איזה סוג תיכון?השנה נכנסו אצלינו בתיכון כמה וכמה כאלה
אצלינו לא יכניסו בלי תואר ראשון.תלוי במוסד
אצלנו אין מצב שיכניסו מורה בלי תעודה למשרה, אולי רק למילוי מקום יומי... (וזה ביה''ס ממ''ד)
אבל יצא לי לשמוע על כאלו מקרים בבתי הספר החילונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים