דרוש מידע האם נסיעה לדי-סיטי בטיחותית היום?

• הוסף לסימניות
או לא נעימה או שלא זה ולא זה ואני סתם לא בענינים...

• הוסף לסימניות
העימותים וכל הבלאגנים, הם בתוך השכונות הערביות.
ברחובות ירושלים והסביבה לא מרגישים כלום.

• הוסף לסימניות
מעלה אדומים נמצאת מעבר למחסומים, שם יש בלאגן

• הוסף לסימניות
העימותים וכל הבלאגנים, הם בתוך השכונות הערביות.
ברחובות ירושלים והסביבה לא מרגישים כלום.
וללכת ברגל מיפו לכותל מומלץ או שעדיף לותר על זה בתקופה הזו?

• הוסף לסימניות
את שואלת אותי?
אני פחדנית נורא, ואני לא עושה את זה גם לא בימים רגועים...

הפעם היחידה שבעלי הצליח לסחוב אותי ברגל זה היה לפני יותר מ 18 שנה, ביום שהתארסנו, והלכנו ברגל מהמלון לכותל, כל הדרך רעדתי... מאז הוא לא מנסה שוב... :giggle:

• הוסף לסימניות
את שואלת אותי?
אני פחדנית נורא, ואני לא עושה את זה גם לא בימים רגועים...

הפעם היחידה שבעלי הצליח לסחוב אותי ברגל זה היה לפני יותר מ 18 שנה, ביום שהתארסנו, והלכנו ברגל מהמלון לכותל, כל הדרך רעדתי... מאז הוא לא מנסה שוב... :giggle:
חחח אז את מפסידה חויה..
אני מאוד אוהבת את הדרך הזו..
מאז שחברה גילתה לי איך אפשר לעקוף את הפקקים שיש עם קו 1
אני עפ"י רוב הולכת רק בדרך הזו...

• הוסף לסימניות
הלכתי שם אתמול בלילה בטוח לחלוטין.
כמובן בלי אחריות אבל יש שם המון שמירה.
ומפוצץ שם באנשים.

• הוסף לסימניות
מעלה אדומים נמצאת מעבר למחסומים, שם יש בלאגן
במחסומים אולי יש בלאגן
במעלה אדומים- לא ידוע לי (כלומר גם ביתר נמצאת מעבר למחסומים, וגם שם לא ידוע לי על התפרעויות מיוחדות. וגם גבעת זאב. כל הפריפריה של ירושלים היא מעבר למחסומים)
היו התפרעויות בשכונות הערביות שבתוך ירושלים

בכולופן
הייתי אתמול בדיסיטי
אכן יש שם בלאגן מטורף, 10,000 איש נראה לי היו אתמול
אבל לא נצפה ערבי אחד באיזור.
יש אבטחה בכל הכניסות, בכניסה לחניונים, הכל
כשאני הייתי היה מסוק מעל באוויר, אבל אח"כ חזרתי לירושלים וגם שם היו מסוקים. אז זה סתם בכל האיזור

בקיצור
מבחינה בטחונית- לא חושבת שזה שונה מירושלים או מכל מקום אחר, כלומר לא היו התפרעויות או פיגועים באיזור ב"ה
סתם מבחינת בלאגן- יש שם בלאגן. מלאא אנשים.

• הוסף לסימניות
d2c5da54-9b30-41c8-905c-64bbd9023689.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה