דרוש מידע האם נראה לכם שהמחיר סביר?

• הוסף לסימניות
התעניינתי לגבי מחיר של עמודה עם 6 מגרות ומדפים. מידות: גובה - 220, רוחב - 60, עומק - 55.
המחיר שהציעו הוא כ-1950 ש"ח, ואני רוצה להזמין 2 עמודות כאלו.
החומר - כרגע מדובר על MDF.

• הוסף לסימניות
להשוואה (לא בדיוק אותם מידות)
ההפרש במידות משמעותי, כמו גם המגרות שאינן במוצר שבקישור.
בכל אופן, אשמח לקבל חוות-דעת נוספות ממי שמבין במחירי ריהוט (עכ"פ במקצת).

• הוסף לסימניות
התעניינתי לגבי מחיר של עמודה עם 6 מגרות ומדפים. מידות: גובה - 220, רוחב - 60, עומק - 55.
המחיר שהציעו הוא כ-1950 ש"ח, ואני רוצה להזמין 2 עמודות כאלו.
החומר - כרגע מדובר על MDF.
נשמע ממש יקר
אפי' עץ מלא יותר זול

• הוסף לסימניות
על-אף שמדובר ב-6 מגרות?!
כתבת
מחיר של עמודה עם 6 מגרות ומדפים.
חשבתי 6 מגרות ומדפים סה"כ (נגיד 2 מגרות ו4 מדפים...)
אם אני זוכר נכון מגרות עולות 150 ש"ח +/- לאחת (לא כולל שידרוג של פירזול)
אם זה 6 מגרות זה לא יקר
אבל שווה לברר כמה יעלה מגרות סנדביץ

• הוסף לסימניות
אם תתקעי עם המוצר הזה שנים בגלל ששילמת עליו יקר - אל תקני.
אני רוצה עכשיו ארון למסדרון צר מאוד וארוך.
מצאתי באיקאה - כל עמודה 300 שח. יושב לי בול על המידות.
ולא יכאב לי הלב אם לא יחזיק המון זמן מעמד.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר מצאנו פיתרון חלופי.
תודה על ההמלצות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה