התייעצות האם נתקלתם בשנאה בבתי חולים ? או שאני סתם פחדנית..

• הוסף לסימניות
היי
התינוקת החמודה שלי אמורה להתאשפז לצורך פורצדורה רפואית למשך כשבועיים, הייתי שמחה לשמוע האם יש בתי חולים באזור המרכז שיש בהם יותר שנאה לחרדים או שזה סתם פחד שלי. תודה מראש.
{מבחינת איכות הטיפול זה לא משנה איזה בית חולים}

• הוסף לסימניות
"כמיים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם" ואכמ"ל
לא בדיוק.....
הבת שלי היתה מאושפזת בכמה בתי חולים לצערי יש רופאים ואנשים שהיה מאוד נעים בחברתם והיה רופאים אנשים וכו שלפעמים גם היה מפחידדדד
הבתי חולים בירושלים מאוד נעימים לחרדים תל השומר ושניידר תלוי מחלקות השאר אני לא מכירה

• הוסף לסימניות
אחרי חודש פלוס באיכילוב יכולה לומר שהצוות שם מדהים!!!!! מרגישים את הלב שלהם והמסירות באופן יוצא דופן!!!!
וכן, אין ספק שיש גם חלק גדול ביחס שלנו כלפיהם, גם מי שלא חייך בהתחלה לא יכל לעמוד מולנו בסוף....
שיהיה רפואה שלימה והחלמה מהירה!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מסתובבת הרבה באיכילוב, לא הרגשתי כלום לא מהצוות, ולא מהפציינטים
פעם אחת הייתי לטיפול ספיציפי ביום של העצרת נגד הגיוס ושמעתי זוג מדבר אחד עם השני על החרדים האלו
אבל כשראו אותי ישר השתיקו אחד את השני

• הוסף לסימניות
היי
התינוקת החמודה שלי אמורה להתאשפז לצורך פורצדורה רפואית למשך כשבועיים, הייתי שמחה לשמוע האם יש בתי חולים באזור המרכז שיש בהם יותר שנאה לחרדים או שזה סתם פחד שלי. תודה מראש.
אני לא נתקלתי ברוך ה'!
שיהיה רפואה שלמה ובקלות בעז"ה!!

• הוסף לסימניות
היי
באיכילוב יש שירות נעים מאוד לחרדים, רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה על כל התשובות זה ממש מרגיע, גם ככה אני בחרדה מפני הטיפול עצמו ורציתי לדעת שלפחות מול הצוות היחס יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
אל תתאכזבי אבל לא תמיד בבתי חולים במרכז הארץ היחס מכבד אבל בדרך כלל משתדלים שכן ואני כותב את זה כדי שתהי מוכנה מראש אם יהיה איזה תקר אז תביני ואל תיבהלי וכמו שכתבו לפני זה כמים הפנים... ובדרך כלל משתדלים לכבד
בהצלחה ורפו"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה