- הוסף לסימניות
נראה שכןזה לא המכשיר לבישול/אפיה מהירים שמפורסמים עכשיו פה בארץ [ראיתי בקראט למשל..]?
נראה שכןזה לא המכשיר לבישול/אפיה מהירים שמפורסמים עכשיו פה בארץ [ראיתי בקראט למשל..]?
לא מוכרת.היא שלחה לי את הפרוספקט הזה לפני כמה זמן מצרפת. ויש עוד אחת בינה כאן בפרוג היא זולה יותר
@בינה https://www.prog.co.il/threads/יש-לכם-כלי-שמשמש-אתכם-במטבח-ואתם-ממליצים-עליו-כאן-האשכול-להמלצות.723195/post-9895171
מקפיצהמה ההבדל בין זה לבין המכשיר של בטי קרוקר
אנחנו קנינו אותו ועדיין לא החלטנות האם לבשר אותו או לחלב איתומקפיצצצצצצצצה...
קיבלתי את המכשיר של מיני קיטשן מתנה לפורים. אני מבינה שמדובר במתנה שווה. (אם כי הייתי שמחה שיצרפו גם ארון כדי לאחסן אותו...) אשמח לשמוע מבעלות הניסיון או האמריקאיות שביננו: מה אתן מכינות בזה? חלבי? בשרי? פיצה או עוד דברים? מה ההבדל בינו לבין תנור, מולטיקייק או משטח פנקייקס?
כל תובנה שתעזור לי לנצל טוב את המתנה תתקבל בברכה. מתכננת לחדש אותו בפסח, ואח"כ נראה...
איך עושים בזה אורז?אנחנו קנינו אותו ועדיין לא החלטנות האם לבשר אותו או לחלב איתו
בינתיים אישתי מכינה איתו:
דגים למיניהם
סלטים: חצילים, קישואים, פלפלים, עגבניות
אורז
מאפים
3/4 שבת בדבר אחד
פיתות , בורקסיםאיך עושים בזה אורז?
יש לזה כלי קיבול?
אני גם קיבלתי, עוד לא פתחתי לראות איך נראה מבפנים.
מה זה אומר מאפים?
תודה!3/4 שבת בדבר אחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים