- הוסף לסימניות
תראה בקישור שהביא ה שלמה בהודעה הקודמתהוא יכול לקנות put בסטרייק של מחיר השוק, וככה הוא מוגן מירידות.
תראה בקישור שהביא ה שלמה בהודעה הקודמתהוא יכול לקנות put בסטרייק של מחיר השוק, וככה הוא מוגן מירידות.
אתה עובד בזה אני לא מבין בזה כמעט כלום אני לא שמעתי עד היום על הביטוח הזה ולא מבין באופציות![]()
דיון - טווח קצר | מה היית מעדיף? השקעה במניות + הגנה ע"י אופציות, או מסלול סולידי?
נניח ויש לך עכשיו 200,000 ₪ שאתה לא צריך לשנה הקרובה. נגיד שהפסד של כ 10,000 ₪ [5%] זה בסדר מבחינתך. אתה מתלבט בין 2 אפשרויות - 1. השקעה של 82% בקרן כספית + 18% במניות. - גם במקרה שהמניות קורסות ב50% עדיין תשואת הקרן הכספית על 82% מהכסף, יפצו על חצי מההפסד וההפסד יעמוד על כ4.5 או 5%. במקרה...www.prog.co.il
שמה לא כל כך הבנתי האם אפשר במילים פשוטות יותר?תראה בקישור שהביא ה שלמה בהודעה הקודמת
עיקר הרעיון שהגנה על התיק על ידי קניה ישירה של אופציות פוט לא משתלמתשמה לא כל כך הבנתי האם אפשר במילים פשוטות יותר?
ראיתי הסבר מיוחד וברור מה זה אופציות במיוחד אהבתי את הדוגמא הפשוטה על אותו אחד שקנה זכות לבית הבדעיקר הרעיון שהגנה על התיק על ידי קניה ישירה של אופציות פוט לא משתלמת
אולי אחרי המאמר שלי תוכל להבין יותר
![]()
קודם כל תודה על המחמאה באמת ניסיתי לפשט את דברים גם למי שלא מכיר בכלל.ראיתי הסבר מיוחד וברור מה זה אופציות במיוחד אהבתי את הדוגמא הפשוטה על אותו אחד שקנה זכות לבית הבד
הסבר מעולה קולע מתאים לרמה של כל אחד ממש יפה מאוד זה פשוט אדיר
אבל במקרה שלי שעקב כל המאמרים כאן אני מתעורר לבדוק שוב כי כנראה שזה יותר מסובך מהפשטות שבה חשבתי
שאלתי שוב אם עד היום זה שווה הרבה מאוד כסף ואני צריך את זה לאורך שנים כל חתונה לא יותר מכמה אחוזים
מה החשש? ומה אני צריך לעשות למעשה לדעתיך?
כמה שנים קודם התוכנית למשוך כדאי להיות בקשר עם בעל מקצוע?קודם כל תודה על המחמאה באמת ניסיתי לפשט את דברים גם למי שלא מכיר בכלל.
כמו שכתבו לך כבר לתת עצה פרטנית בלי לדעת בדיוק את כל מכלול הנתונים אי אפשר.
אבל באופן כללי הדרך שאתה פועל זו דרך קלאסית של השקעה פאסיבית והיא מעולה.
יש גם דרכים חילופיות כמו התאמת גודל השקעה החודשית לפי ערך התיק או שילוב של אג״ח, זהב וכד
אבל זה לא יותר טוב או פחות טוב זה פשוט שונה
יש גם הרבה דרכי ייעול של התיק הקיים -- לרבות תכנון של מימוש, מיסים וכו וכד -- גם בעזרת אופציות וגם בלי אבל זה מצריך ידע וזמן.
סוף מעשה במחשבה תחילהכמה שנים קודם התוכנית למשוך כדאי להיות בקשר עם בעל מקצוע?
מה זה זה נותן סוג של ביטוח במקרה של ירידה חדה?
אני לא כל כך מבין בזה האם לא ניתן לעשות רק על החלק הראשון שאני ירצה למשוך שזה
לפחות עוד 3-4 שנים וכך לצמצם עלות? כי מה שאני חשבתי עד עכשיו בלי להבין בזה לעשות
כמה חודשים לפני זה או אחר כך בעיתוי הכי נוח לי פשוט למכור חלק מהתיק בשביל החתונה ואם יהיה באותה זמן ירידה לקחת הלוואה או לממש דירה וכמובן להרוויח מהירידות כי אני ממשיך לקנות בזול
אני מבין כרגע שיש דברים טובים יותר?
rhon.co.il
יפה מאוד תודה רבה כתוב בצורה פשוטה וקליטה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים