- הוסף לסימניות
אם הוא משך כבר זה נקבע לפי המשיכה של הראשוןיש לי אישור עקרוני עוד כמה ימים
יש לי עוד שאלה אם צריך לשנות אם עדיין יש אפשרות עדיין לשנות אם שותף אחד כבר חתם והשני עדיין לא
אם הוא משך כבר זה נקבע לפי המשיכה של הראשוןיש לי אישור עקרוני עוד כמה ימים
יש לי עוד שאלה אם צריך לשנות אם עדיין יש אפשרות עדיין לשנות אם שותף אחד כבר חתם והשני עדיין לא
מה התכונת שותף אחד חתם והשני לא?לא הבנתי מדובר על משכנתא קיימת ואני עושה עליה עכשיו מיחזור
מלצהם שלחו לי במייל את המסמכים לחתימה ואחד כבא חתם
תכל'ס מה יותר כדאי לעשות עכשיו פריים או מלצ
לאתודה
אתה לא מעריך שיהיה ירידה משמעותית בפריים?
משמעותית שזה חצי אחוז ודאי שלא ולהערכתי גם רבע הנגיד הטיפש ביותר בישראל לא ייתן מסיבה פשוטה שהוא לא מבין בכלכלה ..... והוא מחכה לוודאות שתגיע עוד 10 שנים אולי וכל עוד שעזה פתוח מבחינתו אין ודאות
אתה פשוט אומר דברים לא מדויקים בעלילמשמעותית שזה חצי אחוז ודאי שלא ולהערכתי גם רבע הנגיד הטיפש ביותר בישראל לא ייתן מסיבה פשוטה שהוא לא מבין בכלכלה ..... והוא מחכה לוודאות שתגיע עוד 10 שנים אולי וכל עוד שעזה פתוח מבחינתו אין ודאות
הכתבות שראית זה בגלל התחזקות השל וגם ובעיקר שאיראן כבר ירדה מסדר היום דבר שהשפיע שנים ארוכות על דירוג האשראי של ישראל .
מי שחושב ששיטות שלפני 30 שנה עובדים היום טעה ובגדול הם רק מנציחים את האינפלציה ראה ערך עליות מהחודש האחרון של שוק המזון ואת עליות המחירים בכל תחום זה לא נתפס הוא מתעלם מהבעיות הגדולות במשק וצמיחה אפסית . אבל בסוף גם ככה אנחנו נהיה אלה שנשלם אז מה אכפת לו ....
לגרד את הטווח העליון של האינפלציה מהצד הלא נכון, לא נחשב להתכנסות לממוצע, וודאי שלא יגרום להורדת ריבית.האינפלציה לאחר נתוני החודש שעבר די מתכנסת לממוצע השנתי הרצוי
זה מה שכתבתי חבל שאתה לא יודע לקרוא הוא מחכה ליציבות הוי אומר סיום לחימה ועד אז לכו לישוןאתה פשוט אומר דברים לא מדויקים בעליל
חבל שאתה מטעה כאן אנשים
זה די ברור שמחר לא נראה הורדת ריבית אבל סיכוי גבוהה שנראה בחודשים הקרובים
מכמה סיבות
האינפלציה לאחר נתוני החודש שעבר די מתכנסת לממוצע השנתי הרצוי
השקל חזק מאד מה שאמור לפחות לתרום ליציבות בכלכלה ובלימת עליות מחירים על סחורות שמקורם מחו"ל עד כדי אפשרות של הוזלה
ירידה בתשואות באג"ח מה שמעיד על יציבות ותמחור של הורדת ריבית בטווח הקרוב
אז למה זה לא יקרה מחר?!
כי הנגיד ירצה להמתין לראות שזה באמת משהו יציב ולא איזה טרנד שיחלוף לו
וברור שאם נראה את השקל שומר על יציבות ואת האינפלציה שומרת עלך איזון
תהיה הורדה בחודשים הקרובים שסיכוי טוב שתגרור אחריה הורדות נוספות בטווח השנה -שנתיים הקרובים
וכמה מפתיע, אכן הריבית לא ירדהלגרד את הטווח העליון של האינפלציה מהצד הלא נכון, לא נחשב להתכנסות לממוצע, וודאי שלא יגרום להורדת ריבית.
אבל מחר נהיה כולנו חכמים יותר...
מצב האינפלציה כעת בשילוב התחזקות השקל וסיום הלחימה ימשיכו בהחלט לדחוף את האינפלצייה אל מתחת לשלשלגרד את הטווח העליון של האינפלציה מהצד הלא נכון, לא נחשב להתכנסות לממוצע, וודאי שלא יגרום להורדת ריבית.
אבל מחר נהיה כולנו חכמים יותר...
לא כתבתי מה יהיה הלאהמצב האינפלציה כעת בשילוב התחזקות השקל וסיום הלחימה ימשיכו בהחלט לדחוף את האינפלצייה אל מתחת לשלש
זה די ברור
אך זכותך לחלוק על כך
בסוך כולנו פרשנים ותו לא
וכמו שכבר כתבתי אתמול שאין היתכנות להורדת ריבית מיידית
אך בהחלט בחודשיים הקרובים במידה ומגמות אלו יישמרו
הריבית נותרה ללא שינויהיום היו אמורים להודיע אם יש שינוי בריבית - 20.08
מה הוחלט?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים