עזרה האם סורג הכרחי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח להתייעצות בנושא בטיחות וחשש מפריצות.
אני גר בקומה 5. שתי קומות מעליי יש גג, קומה אחת מעליי יש מרפסת של דירה אחרת, ובמבנה מדורג המרפסת שלי נמצאת מתחת למרפסת שמעליי (כמו מדרגות).
כלומר תיאורטית קיימת אפשרות שמישהו יירד מהגג למרפסת שמעליי ואז אל המרפסת שלי.
השאלה שלי היא
האם קומה 5 נחשבת בטוחה יחסית מבחינת פריצות, או שבמבנה כזה מומלץ להתקין סורג בדלת המרפסת?

תודה מראש לכל מי שיש לו ניסיון או ידע בנושא.

1771484958342.png

• הוסף לסימניות
מה עם בטיחות של ילדים?

• הוסף לסימניות
הגג פתוח לכל מי שרוצה לעלות?
או שהגישה אליו נעולה?
זה מאוד משנה...

• הוסף לסימניות
הגג פתוח לכל מי שרוצה לעלות?
או שהגישה אליו נעולה?
זה מאוד משנה...
זו דירה חדשה, ואני עדיין לא יודע אם הגג נעול קבוע או לא.

יש מה לגנוב אצלך ? (מה הכתובת ?) יש ערים שלפחות לחצי מהבתים ניתן להיכנס ככה
בכל בית יהודי יש כלי כסף לשבת, תכשיטים ועוד חפצים יקרי ערך. כשנוסעים מדי פעם לשבת או לכמה ימים, טבעי לחשוב על הביטחון של הבית.

• הוסף לסימניות
אני גם בקומה גבוהה והתלבטנו על דלת סורג למרפסת, כי משהו במבנה היה בעייתי איתה.
הקבלן (הערבי) צחק עלי והסביר לי שאת המנעול המתכתי של דלת סורג קלאסית - כל גנב פורץ ב-5 דקות של עבודה קלה.
אנחנו מורידים את התריס (החשמלי והכבד) כשאנחנו יוצאים, ונועלים את דלת ההזזה של המרפסת עם הצ'ופצ'יק שעולה כלפי מעלה,
לטענתו זה הרבה יותר חזק ומספיק.
מקווה שהוא צודק

• הוסף לסימניות
כן, זה ידוע,
תריס יותר מסובך לגנבים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין כאן שיקול. אנחנו מחויבים לשמירה על הבטיחות- עוד לפני החשש מהגניבות
לא הייתי ממליצה לאף אחד לקחת כזו אחריות על עצמו. חלילה עם ילדים קטנים....
וגם לא הייתי מסתמכת על המדרגות של הגנבים למקרה חירום של נפילה. ;)
איך שלא מסתכלים על זה- מומלץ כדאי ואולי חובה להשים סורגים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם בקומה גבוהה והתלבטנו על דלת סורג למרפסת, כי משהו במבנה היה בעייתי איתה.
הקבלן (הערבי) צחק עלי והסביר לי שאת המנעול המתכתי של דלת סורג קלאסית - כל גנב פורץ ב-5 דקות של עבודה קלה.
אנחנו מורידים את התריס (החשמלי והכבד) כשאנחנו יוצאים, ונועלים את דלת ההזזה של המרפסת עם הצ'ופצ'יק שעולה כלפי מעלה,
לטענתו זה הרבה יותר חזק ומספיק.
מקווה שהוא צודק

כן, זה ידוע,
תריס יותר מסובך לגנבים

מידיעה, תריס זה לא באמת כזה מסובך...(קרובי משפחה שלי שכחו פעם את המפתח של הבית ונכנסו כך)
לנעול את דלת ההזזה באמת עוזר,
סתם לידע אם גנבים באמת רוצים הם יכולים גם לפתוח סורגים (ג'ק)

אבל ממש ממליץ לא לשכוח לנעול את הדלת, אצלנו בשכונה ניסו ישמעלים להכנס כך לדירה (מהגג לדירה שתחתיה וממנה לזו שתחתיה, לא נעים בכלל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה